Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Cevap: Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Yerli oyunculara yönelmek daha mantıklı zira takımımızdaki yabancı oyuncular Riera hariç güzel performans gösteriyorlar.Olcan,Alper Potuk,Uğur Uçar ve Özgür Çek gibi oyuncular olabilir.

Aynen katiliyorum.

Ek olarak amrabat ve bir yerli golcu, amrabat ve antepteki muhammed yada umut bulut.

Takim baya bir oturdu, bunlar da eklenince kadro zenginligi derinligi ve yerlimkalitesindeki artis takimi cok etkiler.

Ozellikle alper olcan hamit uclusu super

Olcan ve bir yedek stoper fazlasıyla yeter.

Olcan,Alper,Hüseyin Tok olacak gibi:ka21:

2 transferden fazlası gereksiz olur. Hamiti sağ kanada alıp, solda rieranın yerine amrabat alınsa yeter

Huseyin Tok nasil? Ozellikleri neler? Kac yasinda?

1. Israrla Cenk Tosun diyorum. Bu cocuk kisa zamanda yine gözde olacak. Transfer etmek icin dogru zaman.

2. Alper Potuk. Fazla ucmazsa Eskisehirspor, mutlaka alinmali.

3. Yigit Gökoglan. Cok yetenekli oldugunu düsünüyorum. Zaten Terim bosuna israr etmez bir futbolcu icin

4. Olcan Adin. Iyi bir alternatif olur Galatasaray´da. Girer, kosar, pres yapar, sut atar vs.

5. Hamit Altintop. Klasik

6. Amrabat. Keske

7. Grosicky. Amrabat olmazsa alternatiflerden biri olabilir. Begendigim bir futbolcu.

Bunlardan 2-3 tanesini almaliyiz iste. Durdurulamaz bir takim oluruz

Cenk Tosun konusuna katılıyorum

Aynen katiliyorum.

Ek olarak amrabat ve bir yerli golcu, amrabat ve antepteki muhammed yada umut bulut.

Takim baya bir oturdu, bunlar da eklenince kadro zenginligi derinligi ve yerlimkalitesindeki artis takimi cok etkiler.

Ozellikle alper olcan hamit uclusu super

umut bulut olmazda dedigin gibi muhammed demiri almak lazım. cok iyi oyuncu olacak falcao gibi adam.

1. Israrla Cenk Tosun diyorum. Bu cocuk kisa zamanda yine gözde olacak. Transfer etmek icin dogru zaman.

3. Yigit Gökoglan. Cok yetenekli oldugunu düsünüyorum. Zaten Terim bosuna israr etmez bir futbolcu icin

4. Olcan Adin. Iyi bir alternatif olur Galatasaray´da. Girer, kosar, pres yapar, sut atar vs.

6. Amrabat. Keske

7. Grosicky. Amrabat olmazsa alternatiflerden biri olabilir. Begendigim bir futbolcu.

Cenk Tosun hemen havalara girdi fakat katiliyorum suan almak icin tam zamani, Fatih hoca ile tekrar yukselisegececektir.

Yigit Gokoglan'i COK izleyen birileri varmi? Ben birazcik izledim de pek bi numarasini goremedim o yuzden cok izleyenler bi yorumunu yapsalar ne gibi ozellikleri var artilari ve eksileri nelerdir.

En Fazla:

- Olcan (2 milyon + futbolcuya evet demisler)

- Burak (5 milyona alabiliyoruz daha iyi yerli olamaz)

- Alper (Ayhan birakacak orta sahaya alternatif lazim , gelecek sezonun kadrosunu olusturmak lazim)

- Özgür (Bedava bir sol bek üstünede yerli daha ne olsun. Caglar'i göndeririz

- Kemal (Servet'le takas edelim)

Kadro:

Muslera,Ufuk

Eboue,Sabri,Ujfalusi,Semih,Kemal,Gökhan,Hakan,Özgür

Melo,Selcuk,Ceyhun,Yekta,Alper,Kazim,Engin,Emre,Olcan,Burak,Mertan

Elmander,Baros,Sercan

24 Kisilik saglam bir kadro.

Savunmada 0 sorun kaliyor Kemal ile birlikte

Orta Sahada Ayhan gidecegi icin Alper nokta transfer.

Olcan-Burak bankolarimiz olur Kazim,Engin,Emre,Mertan,Yekta ve hatta Sabri'de kanat icin alternatifler olur.

Forvette ise 3 tane gül gibi oyuncumuz var.

6 Yabanci :ka21: , sizce bu kadroyu kurduktan sonra yabanciya gerek varmi ? Bence yok.

Gönderilenler:

Aykut - takas

Servet - takas

Caglar - takas

Serkan - takas

Ayhan - 0 (gitti sayalim)

Riera - 2M

Aydin - takas

6 Yetenksizi gönderip 5 Futbolcu almis oluyoruz.

Olcan ve Alper transferinde para + bunlari dagitiriz karli bir is cikarmis oluruz.

Merhaba Yarenler.. Dün isimleri verdim malum bugün basında hareketlilik var... Manisa maçında sonra taaruz başlıyor...

Ortasahaya alternatif olarak Alper kesinlikle gelmeli zaten Fatih hoca da istiyorduk çok. Selçuk ve Melo dışında iyi oyuncu yok göbekte.

Olcan, Alper Potuk, Soner Aydoğdu, Yiğit Gökoğlan, Hüseyin Tok hayırlı olsun diyebilirmiyiz :D

?

Ortasahaya alternatif olarak Alper kesinlikle gelmeli zaten Fatih hoca da istiyorduk çok. Selçuk ve Melo dışında iyi oyuncu yok göbekte.

Skibbe'de ayrılıyor Eskişehir'den... Alper yüzde 70 gibi bir oran resmi imzalar atılmadan emin olunmaz sonuçta... Soner Aydoğdu'yu 4 gün önce Devre arası transfer başlığına yazmıştım ama kimse ilgilenmedi...

Olcan, Alper Potuk, Soner Aydoğdu, Yiğit Gökoğlan, Hüseyin Tok hayırlı olsun diyebilirmiyiz :D

?

O kadar çok transfer yapılmaz bence. Olcan ve Alper gelse yeterli benim için :)

Skibbe'de ayrılıyor Eskişehir'den... Alper yüzde 70 gibi bir oran resmi imzalar atılmadan emin olunmaz sonuçta... Soner Aydoğdu'yu 4 gün önce Devre arası transfer başlığına yazmıştım ama kimse ilgilenmedi...

Soner bence Alper'in alternatifi olabilir,ikisini birden alacagimizi sanmiyorum.

Olcan,Alper,Yigit diyorsun yani:D

Arda ben günler öncesi dedim babacan... Olcan için görüşme dan sabah yapıldı.... Ufak tepek pürüzler ama resmi imza olmadığı için hayırlı olsun diyemeyiz.. Alper ve ETİ olayından bahsetmiştim.. Şiğit zaten geçen seneden beri alınmak isteniyor.. Hüseyin, Soner, Ahmet Kamil Çörekçi izlenen oyunculardı.. Ahmet kamile Kayseri, Sonere Şikeciler salça şu an...

6. Amrabat. Keske

1.pis anadolu takımlarına para kazandırmayalım zor ama eren derdiyok, mevlüt erdinç yada en kötü deniz yılmazı alalım.

2.pis anadolu takımlarına para kazandırmayalım tolga ciğerciyi alalım.

3.pis anadolu takımlarına para kazandırmayalım zor ama gökhan töre olmazsa tunay torun yada uğur albayrak ı alalım

4.pis anadolu takımlarına para kazandırmayalım olcay şahan tolgay arslan yada alper uludağı alalım

5.hamit altıntopu alalım

6.pis anadolu takımlarına para kazandırmayalım dusan tadic, oussama assaidi nacer chadli yada ola john u alalım.

7.pis anadolu takımlarına para kazandırmayalım. vlademir weiss i alalım.

işin özeti pis anadolu takımlarına para kazandırmayalım

Geri
Üst Alt