Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Cevap: Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

1. Israrla Cenk Tosun diyorum. Bu cocuk kisa zamanda yine gözde olacak. Transfer etmek icin dogru zaman.

2. Alper Potuk. Fazla ucmazsa Eskisehirspor, mutlaka alinmali.

3. Yigit Gökoglan. Cok yetenekli oldugunu düsünüyorum. Zaten Terim bosuna israr etmez bir futbolcu icin

4. Olcan Adin. Iyi bir alternatif olur Galatasaray´da. Girer, kosar, pres yapar, sut atar vs.

5. Hamit Altintop. Klasik

6. Amrabat. Keske

7. Grosicky. Amrabat olmazsa alternatiflerden biri olabilir. Begendigim bir futbolcu.

Bunlardan 2-3 tanesini almaliyiz iste. Durdurulamaz bir takim oluruz

Kesinlikle yigit gökoglan vasat bir oyuncu.Kim nie beğeniyor anlamadım.Bir maçta iyi oynadıgı yok adamın.

Kesinlikle yigit gökoglan vasat bir oyuncu.Kim nie beğeniyor anlamadım.Bir maçta iyi oynadıgı yok adamın.

ben manisalıyım kombinem var neredeyse her maça gidiyorum bişiye benzetemiyorum. bu izlemeden yazanlar nerden biliyio anlamıyorum. adam bildiğin leş. aydının 2.beden altı.

Manisaspor - Yiğit Gökoğlan <--- Bu cocuga bir goz atın... Alabilirsek muhtesem olur.

hakikaten gormemisim. 2 kere izledim bu sezon, hep oyle degilmis demek ki [heralda?] ama izlediklerimde cok etkilenmistim.

Aydından farki yok.İnan bana bu oyuncu sırf genç diye almaya çalısıyolar.Sezer öztürk övduler adam şimdi 1 kere maça giremiyo

hakikaten gormemisim. :asd: 2 kere izledim bu sezon, hep oyle degilmis demek ki [heralda?] ama izlediklerimde cok etkilenmistim.

Ben çok izlemedim ama eğer söyleyenlerin yarısı iyi demiyorsa alınmamalı bence de.

alper

Olcan

Hamit

Bunlar orta saha ve kanat varyasyonlari icin super olur.

Antepli muhammed de bir arkadasin dedigi gibi falcao gibi, habire top pesinde.

Ozgur cek

Ugur ucar

Zaten sart.

alper potukta nevarda bu kadar istiyorsunuz anlamıyorum hiç bir ortalaması yok olcan kadar olamazlar bence türkiyeden olcan alınmalı gerisi gurbetci mesela mervan çelik

Amrabat Alper Hamit.Forvete gerek görmüyorum şu an.

alper potukta nevarda bu kadar istiyorsunuz anlamıyorum hiç bir ortalaması yok olcan kadar olamazlar bence türkiyeden olcan alınmalı gerisi gurbetci mesela mervan çelik
alper potuk önlibero. calım atıyor. asist yapma özelligi var. gayette iyi oyuncu.

Savunmaya Kemal Tokak alınmalı hazır Samsun krizdeyken.Servet ve Gökhanla olmayacağını dünya alem biliyor.

Real Madridde 18 girmesi bile zor olan Hamiti almalıyız..Real dünden razıdır, Hamit de gelir muhtemelen.

Sol Bek için pek alternatif yok ama yerli birini bulmak lazım.Özgür Çek düşünülebilinir.

Sağ kanata da Abdel Kader Keitayı alsak ligi açık kara lider tamamlar Play-off filan formalite olarak kalır.

Ayrıca Aydın yerine Olcan düşünülebilinir.

Gönderilecek oyuncular: Servet,Çağlar,Riera,Serkan,Aydın.

Amrabattan yol falan olmaz.

hamit

alper potuk

olcan

gokhan tore

muhammed demir

ozgur cek

ugur ucar

alinmali :)))))

yerse

Gökhan Töre-Olcan-Alper Potuk-Mevlüt ne iyi olur..

Geri
Üst Alt