Dexter | New Blood

Cevap: Dexter

Bittiii 7 sezonu da tamam ettik.

8. sezon son sezon mu olacak? Bir de ne zaman başlayacak?

[GG]Debra-Dexter olası aşkına fanlar nasıl bakıyor bilmiyorum ama benim aklıma yatıyor, dizinin bir finali olacaksa Debra'nın Dexter'ı sakinleştirmesi veya öldürmesi ile olacaktır gibi geliyor. İyi sonla bitirmek isterlerse Debra-Dexter-Harrison happily ever after yaparlarsa ben tatmin olurum[/GG]

[GG]Debra-Dexter olası aşkına fanlar nasıl bakıyor bilmiyorum ama benim aklıma yatıyor, dizinin bir finali olacaksa Debra'nın Dexter'ı sakinleştirmesi veya öldürmesi ile olacaktır gibi geliyor. İyi sonla bitirmek isterlerse Debra-Dexter-Harrison happily ever after yaparlarsa ben tatmin olurum[/GG]

Ne yazıkki son sezonu olucakmış abi.Dizinin yapımcısı açıklamış.:sad007:

603126_587521354596377_823204674_n.png

Finali böyle yapsın o zaman.. yardır dexter

Benim istediğim final Dexter'ın , abisinin başladığı işi bitirmesi. Yani sürtük Debra'yı dilimlemesi.

[GG]Valla mantıken ben de sıcak bakıyorum dediğin senaryoya, ama hem izleyicilerin çoğu tepki gösteriyor hem de Debra'yı oynayan Jennifer Carpenter o tür bir aşk olsun istemiyorum diye konuşmuş. Gerçi iş yine senaristlerde bitecek, eğer Dex-Deb aşkı yaparlarsa iyi veya kötü son farketmeksizin çok daha oturmuş bir senaryo olacak.[/GG]

[GG]Valla mantıken ben de sıcak bakıyorum dediğin senaryoya, ama hem izleyicilerin çoğu tepki gösteriyor hem de Debra'yı oynayan Jennifer Carpenter o tür bir aşk olsun istemiyorum diye konuşmuş. Gerçi iş yine senaristlerde bitecek, eğer Dex-Deb aşkı yaparlarsa iyi veya kötü son farketmeksizin çok daha oturmuş bir senaryo olacak.[/GG]

[GG]Bir defa şöyle bir durum var eğer hikayeyi finale bağlamak istiyorlarsa Dexter'ı mevcut hali ile bırakamazlar. Bilhassa son bölümlerde o diş toplayan adam falan vardı, sonum bunlar gibi mi olacak diyordu, oğlunu düşünüyor. Yani bir şekilde Dexter'ın kanla macerası son bulacak o kesin. Bu iki türlü olabilir ya Dex ölecek ya da onu tamamen anlayıp sakinleştirebilecek birine ihtiyacı olacak, oğlunu beraber büyüteceği. Bu da geride tek mantıklı isim bırakıyor. [/GG]

Abisi değil ki sadece beraber büyüdüler. İyi bence ben destekliyorum :D

Gercek hayatta boyle birsey olsa, desteklermisin abi? Sadece bir soru, meraktan.

Debra gel beraber buyuyelim sonra cikariz :D. Debra'yi izledikce ne kadar guzel bir kiz oldugunu anliyor insan, ilk bakista belli olmuyor acikcasi. Dizi'nin ilk sezonunda guzeldi ama izledikce buyuledi beni.

Gercek hayatta boyle birsey olsa, desteklermisin abi? Sadece bir soru, meraktan.

Debra gel beraber buyuyelim sonra cikariz :D. Debra'yi izledikce ne kadar guzel bir kiz oldugunu anliyor insan, ilk bakista belli olmuyor acikcasi. Dizi'nin ilk sezonunda guzeldi ama izledikce buyuledi beni.

Haha :D Bilmiyorum olsun bakarız.

Son yazdığın konuda aynen katılıyorum baştan dedim bu kadar mı yokluk var ne acayip tip bulmuşlar, sonradan hoşuma gitmeye başladı. Hem alışma hem de karakterin etkisi sanırım.

Ulan en heyecanli yerde bitti, simdi gel de 6-7 ay bekle.

Yeni dizi arıyorum beyler Dexter sarar mı?

Geri
Üst Alt