Dexter | New Blood

Cevap: Dexter

S07E08 SPOILER

Sonunda Deb kötü bir durumdayken de olsa itiraf etti aşkını, rahatladı en azından. Isaac Sirko'nun gay ilişkisi olduğunu tahmin ediyorduk zaten o da açıkladı. Dex'in bardaki konuşmanın ardından adamın ağzından gerçeği duyunca şaşırması da gereksizdi, düşünebilmesi lazımdı söylenen onca ipucu ardından. LaGuerta olayları çözmek üzere, sezon sonu gidici büyük ihtimal. Yeni bölüm tanıtımında da Hannah'yı kaçırıyor Isaac, Dex'in işi zor.

S07E08 SPOILER

Sezon finali yaklaşıyorya :sad007: vites yükseltiyorlar güzel bir bölümdü yine işin yoksa 1 hafta bekle şimdi öbür bölüm için :sad007:

----------------SPOILER-------------------

La Guerta anladi birseyler sanki, sezon finalinde onu da öldürmek zorunda kalabilir Dexter. Cok uyuz oluyorum bu kadina, Debra'yi cekemiyor. Kendini birsey saniyor.

Adama karizma dedik, delikanlı dedik gay çıktı iyimi.

Deb hic mi utanmadin bacim onlari söylerken ya, abin la o senin.

Bu arada adam gercekten cok karizmaydi, gay oldugunu ögrenince fena itici gelmeye basladi. :asd:

Kaç bölüm kaldı sezonun bitmesine :D Hiç bir bölümünü izlemedim bu sezon bitsin öyle izleyeceğim :)

Hayırlısıyla bugün başlıyorum Dexter'a bakalım söylendiği kadar varmıymış.Gerçi bana önerilen hiç bir diziyi beğenmemezlik etmedim bugüne kadar bu da öyle olur heralde.

yahu bazı şeylere göz yumuyoruz eyvallah da

S07E09 SPOILER

poligonda adamı öldürüp yürüyerek gitmesi nedir allahaşkına??? sirko'nun ölümü de ayrı bir olay, "kurşun içeride kaldı öleceğimi biliyoruz" yerine ölüp kurtulayım gibi bir şey deselerdi mantıklı olurdu. sirko'nun jurg'e haber vermemesi de ayrı saçmalık, vurulduktan sonra onu araması lazımdı kızı serbest bırakması için, yoksa jurg nerden bilecek sirko'yu dex'in öldürüp öldürmediğini... bir de alelacele şu yanma olayları çıktı sezon bitmesine 3 bölüm kalmışken, dizinin aylar önce çekildiğini bilmesem sirko ile anlaşmazlık çıktı onu aniden öldürmek zorunda kaldılar diycem ama öyle bir şey yoktur herhalde.

S07E09 SPOILER

valla bu sezon ilk defa zevk aldım bir bölümden :asd: takılmayın ayrıntılara :asd:

Geri
Üst Alt