Dexter | New Blood

Cevap: Dexter

Bir de Dexter'ın ilk defa maske takmama gerek yok beni olduğum gibi kabulleniyor hikayesi baydı arkadaş lumen vardı kübalı savcı vardı adını hatırlayamadım şimdi lila vardı hepsinde aynı muhabbet oldu. Anıl'ın dedikleri de doğru onlara çok takılmıyorum da iç hesaplaşmalarındaki tekrarlar daha can sıkıcı bence.

ayrıntılara fazla takılmaya gerek yok.7. sezon olmuş hala akıyor dizi bir şekilde, önemli olan da bu aslında.

Bu sezon en duygusal ancak en yavan sezon sayılır. Tabii Deb'in gerçekleri öğrenmesi bile başlı başına bir sezon oldu onca hikayeden sonra.

Şimdi sıra Laguertanın olayında. Son 3 bölüm için kalan tek konu bu.Seneye de sarkacağı belli ama sezon hangi gerilimde bitecek bakalım

Benim anlamadığım bu katilleri öldüren katilleri baya takdir ediyorlardı şimdi kafayı yemiş gibi bu kadar üzerine düşmek :confused:

401363_10151343740704560_1484993488_n.png

şakir ağayı rita sandım la ilk yanda :D

çok güzel bir bölümdü sonlara doğru hep iyi oluyor finalde laguerta yolcu

Şimdiye kadar ki mantık hatalarını falan geçtim zaten yüzeysel izlerim dizileri de iyice b.kunu çıkardılar:yenieek: Beni olduğum gibi kabulleniyor falan ayağına bi dahaki sezon enseste gidiyor iş. Nedir la bu kabullenme işi valla baydı. Poligonda canı istediği gibi adam öldürüp gitmesini geçtim son bölümdeki Jones olayı acayipti. Bütün odayı naylonla kaplamış adam bağlı tam polisler geliyor arada 40 saniye ya var ya yok bütün naylonlar herşey kayboluyor bi anda. 100 kişi olsa o kadar saniyede kaybedemez lan onları mantık hatasından öte bişey bu.

Şimdiye kadar ki mantık hatalarını falan geçtim zaten yüzeysel izlerim dizileri de iyice b.kunu çıkardılar:yenieek: Beni olduğum gibi kabulleniyor falan ayağına bi dahaki sezon enseste gidiyor iş. Nedir la bu kabullenme işi valla baydı. Poligonda canı istediği gibi adam öldürüp gitmesini geçtim son bölümdeki Jones olayı acayipti. Bütün odayı naylonla kaplamış adam bağlı tam polisler geliyor arada 40 saniye ya var ya yok bütün naylonlar herşey kayboluyor bi anda. 100 kişi olsa o kadar saniyede kaybedemez lan onları mantık hatasından öte bişey bu.

===SPOİLER====

Debra-Dexter konuşmasına bakarsan eğer polisler hemen o anda gelmiyor. Dexter onu orada bırakıp gaz kaçağı var diye ihbarda bulunuyor Debra'ya. Hatta Debra'da karşılık beklediğini düşünüp Hannah'dan elini çekmeyeceğini fala söylüyor. Dexter bi nevi Debra'yı borçlandırmak ve Hannah'ı korumaya almak istedi. Sonrasındada gitti babasını kesti :D

===SPOİLER===

===spoiler====

debra-dexter konuşmasına bakarsan eğer polisler hemen o anda gelmiyor. Dexter onu orada bırakıp gaz kaçağı var diye ihbarda bulunuyor debra'ya. Hatta debra'da karşılık beklediğini düşünüp hannah'dan elini çekmeyeceğini fala söylüyor. Dexter bi nevi debra'yı borçlandırmak ve hannah'ı korumaya almak istedi. Sonrasındada gitti babasını kesti :d

===spoiler===

spoiler

spoiler

Allah razı olsun önerenlerden, keyifle izliyorum :ayatollah:

Son bölüm süperdi :D cCc dex reyiz cCc

haftaya sezon finali 1 sene bekle yeni sezonu lanet olsun ya en kaliteli diziler çok kısa ve az bölüm olmak zorundamı :(

Spoiler için mention tuşunun solundaki tuşu kullanabilirsiniz, kodu [gg] şeklinde;

[GG]buraya yazdıklarınız görünmüyor[/GG]

[GG]LaGuerta o kadar zeki birisimiydi ulan nasıl o yemi planladı. Dexter yanlış seçim yaptı ben olsa Hannah'ı seçerdim Debra ne yaw[/GG]

[GG]Debra'yı seçmesi normal ya kardeşi sonuçta, o da çok iyi plan yapmış göndertti Hannah'yı hapse(hannah'nın suçsuz olduğunu, debra'nın plan yaptığını varsayıyorum). Estrada olayında LaGuerta'nın parmağı olduğu belliydi, Dex'in akıl etmesi gerekiyordu. Neyse bakalım sezon finalinde ne olaylar dönecek, Dex ikinci kez suçlu konumunda :D[/GG]

ek olarak

[GG]SURPRISE MOTHERFUCKER :D[/GG]

1. sezonun bitmesine 1 bölüm kaldı, ne şanslıyım daha 6 sezon var izleyeceğim :lol:

Seneye son sezon olsun artık, uzadıkça kötü oluyor.

Geri
Üst Alt