Dexter | New Blood

Cevap: Dexter

Olaylar olaylar olaylar

[GG] bence debra kendını zehirledi hannahı suclamak icin[/GG]

Haha siz 1 sene bekleyeceksinizz.Ben yeni sezonu daha izlemedim :happynew:

Ah ulan sezon finalinin bolumunun cikmasini bekleyip son 3 bolumu pes pese izleyecektim ama dayanamadim 10 ve 11. bolumleri izledim. Yemin ederim heyecandan kalpten gidecem, muthis bir sezon finali olacak ama uzucu de olabilir :(. Bu durumda tesellim: Sezon finali yani final degil yani 8. sezon da olaylar farkli gelisebilir.

SPOILER

Hannah'yi yeni fragmanda gosteriyorlar, Dexter onu opuyor. Acaba onu sonradan kurtariyormu?

Abi bana kesin bir cevap verin, ihtimal degil. Delirecem yahu, kim bekleyecek 1 hafta daha? Fragmani izleyinde daha kesin bir cevap verin :D.

İzlediğim dizilerin ara vermesinden dolayı başlıyım dedim.

[GG]Doktoru ilk gördüğümde anlamıştım. tipi çok müsait.[/GG]

fragmanı izledim moralim bozuldu 1 sene bomba bir yerde bitirip bizi bekletecekler :o

5.Sezon 9.Bölümü bitirdim

bu sezon biraz durgun gidiyor sanki ..Favori sezonum 4.Sezon :ayatollah:

2. sezona başlıyorum.Ağırdan gidiyorum biraz çabuk bitmesin diye :)

vay anasını millet 2.sezonda :sad007::sad007::sad007: yerinizde olmak isterdim :sad007::sad007::sad007:

Dexter'ın yeni bölümünü ancak Pazar izleyebilmiştim, iyikide Pazar izlemişim yoksa 1 hafta zor beklerdim :)

çok fena bitti işin yoksa yeni sezonu 1 sene bekle :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Oha son bolum atom bombasi yaa, tek sunu diye bilirim " HOLY SHIT"

Geri
Üst Alt