Dexter: Resurrection

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Michael C. Hall'un, seri katil Dexter Morgan rolünü yeniden canlandıracağı “Dexter: Resurrection” dizisi için hazırlıklar sürüyor.

“Dexter: New Blood”ın doğrudan devamı olacak dizinin kadrosuna son olarak Uma Thurman katıldı.

Thurman, dizide; gizemli milyarder Leon Prater'ın güvenlik şefi Charley rolüne hayat verecek.
Uma Thurman'ın yeni projesi belli oldu - 1
David Zayas, James Remar ve Jack Alcott gibi isimlerin de katıldığı “Dexter: Resurrection” dizisinin hikayesine dair detaylar henüz açıklanmadı.

Dizide David Zayas, bir kez daha Dedektif Angel Batista’yı, James Remar ise Harry Morgan’ı canlandıracak. Jack Alcott ise, Dexter’ın oğlu Harrison Morgan’ı oynayacak.

Çekimleri birkaç gün önce başlayan Dexter: Resurrection dizisinin yaz aylarında yayınlanması planlanıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
images

Merakla beklenen Dexter: Resurrection, bu seride bugüne kadar görmediğimiz kadar zengin bir oyuncu kadrosu topluyor. Michael C. Hall'un Dexter Morgan rolünde geri döneceği dizide ünlü oyuncu Uma Thurman'ın da rol alacağı kısa süre önce duyurulmuştu. Bu hafta onlara tanıdık bir isim daha katıldı. Game of Thrones'un Tyrion Lannister'ı olarak izleyicilerin gönlünde yer eden, aynı zamanda The Station Agent ve Three Billboards Outside Ebbing, Missouri gibi filmlerde etkileyici performanslara imza atan Peter Dinklage, yeni Dexter dizisinin oyuncu kadrosuna dâhil oldu.

Dizinin finali leş gibiydi. Toparlayacağız diye New Blood'ı yaptılar orada iyice sıvadılar. Umuyorum düzgünce bağlarlar bir yerlere bu sefer.

traileri bok gibiydi sahsen skec sandim

images

Merakla beklenen Dexter: Resurrection, bu seride bugüne kadar görmediğimiz kadar zengin bir oyuncu kadrosu topluyor. Michael C. Hall'un Dexter Morgan rolünde geri döneceği dizide ünlü oyuncu Uma Thurman'ın da rol alacağı kısa süre önce duyurulmuştu. Bu hafta onlara tanıdık bir isim daha katıldı. Game of Thrones'un Tyrion Lannister'ı olarak izleyicilerin gönlünde yer eden, aynı zamanda The Station Agent ve Three Billboards Outside Ebbing, Missouri gibi filmlerde etkileyici performanslara imza atan Peter Dinklage, yeni Dexter dizisinin oyuncu kadrosuna dâhil oldu.
@Doruk Ata TANRIVERDİ
seni etiketleyecektim sabah nickini unuttum la

images

dextera geri dönüyorsa dizi nıye bıttı

Geri
Üst Alt