DHL'den Efsane Reklam

Serbay Buğday

10 Numara!
Biraz aşağılayıcı olmuş kabul :) ama mükemmel bir düşünce..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=mjQ9M49BKgU[/media]

Türkiye'de olsa hayatta taşımazlar bırakırlar yolun ortasında :)

UPS yerinde olsam, rakip firma paketi bile olsa kargonuz bizde güvende temalı bi reklam yapardım.

Güzel reklam olmuş.

Türkiye'de hız ve müşteriye müşteri gibi davranan iki firma var zaten, DHL ve UPS, DHL yurt içi çalışıyor mu bilmiyorum ama Hollanda'dan Türkiye'de çok hızlı teslimat yapıyor bu konuda memnun kalmıştım.

ben yillardir dhl kullanirim ve su ana kadar hicbir sorun yasamadim. gecenlerde baska bir kargo sirketi üzeri bir siparis vermistim ve sonu fiyasko ile sonlanmisti. serefsiz kargo sürücüsü benim adimla imza atip paketimi calmisti. neyse ki polisde suc duyurusu yaptiktan sonra sorunu hallettim.

Güzel reklam olmuş.

Türkiye'de hız ve müşteriye müşteri gibi davranan iki firma var zaten, DHL ve UPS, DHL yurt içi çalışıyor mu bilmiyorum ama Hollanda'dan Türkiye'de çok hızlı teslimat yapıyor bu konuda memnun kalmıştım.

dhl yi bilmemde ups yurt içi beş para etmez çok fazla tecrübeyle sabittir.

ben yillardir dhl kullanirim ve su ana kadar hicbir sorun yasamadim. gecenlerde baska bir kargo sirketi üzeri bir siparis vermistim ve sonu fiyasko ile sonlanmisti. serefsiz kargo sürücüsü benim adimla imza atip paketimi calmisti. neyse ki polisde suc duyurusu yaptiktan sonra sorunu hallettim.

ups de cok iyi

adamlar gelip paketini aliyorlar örnegin cok daha rahat tüketici icin postaneye gitme derdi yok :)

DHL'le hic sorun yasamadim sayilir, isini cok temiz yapan bir firma. Buna alternatif olarak Hermes'i de tavsiye ederim.

pastirmami yolluyon yoksa saga sola murphon

:2aloh1:

:2aloh1::2aloh1:

:2aloh1::2aloh1::2aloh1:

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

:2aloh1::2aloh1::2aloh1:

:2aloh1::2aloh1:

:2aloh1:​