Di Maria Manchester United'a Transfer Oldu

bu adama her kuruşuna değer manu iyi iş yaptı buna ihtiyaçları vardı nitekim sınıf atlatır di maria. madrid ise salaklık yaptı takımın ronaldo ile birlikte en etkili ve en iyi oyuncusuydu tabi bunda bale'yi almalarının etkisi var ama bu adam 10 tane bale eder benim gözümde.

Bence yaniliyorsun, zaten di Maria, Ronaldo ve Bale in yerinde oynamiyordu, gecen sezon 4-3-3 un orta sahadaki 3lunun sol ic oyuncusuydu, ve takimin en iyisi oydu ve bu sistemle di Maria cikis yapti sonunda. Simdi James orada oynuyor (son resmi maclara bakarsak) ve di Maria nin 1 bacagi etmez, o pozisyonda kimse yerini dolduramaz, ancak sistem degisikligine gidilirse o olabilir ama ozaman da gecen sezon harika islemis bir sistemi bozmus olacaklar ki zaten bu satistan sonra o sistem bozulacak, kilit adam Angel Di Maria idi dinamizim katiyordu.

Kadro genisligi acidan zaten Real hic bir zaman problem yasamaz cunku cok genis bir kadroya sahipler, konu Di Maria nin bu sistemdeki pozitif katkisi. James o isi yapamaz. James den maksimum performans bekliyorsak 4-2-3-1 e donmeli o nu da Mourinho zamaninda denediler Mesut Ozil ile, bu defa tutar mi bilemem..

James Rodriguez in başarılı olmaması için hiçbir sebep yok, Fransa ligi gibi hızlı ve güçlü defansların olduğu bir ligde kendini kanıtladı bence.

Di Maria ortasahada pres yaparak takım defansına katkı sağlıyordu. Evet R. Madridin defansif gücü düşmüş olabilir ama ofansif olarak daha güçlüler geçen seneye göre. Barcelona'nın uçuk hücüm hattıyla (Suarez-Neymar-Messi) yarışabilir mi bilemem ama bence aşırı bir fark olmayacaktır.

James'in geçen 2 senedeki istatistikleri.

13/14
fr1.png
Ligue 1 34 9 13

12/13
po1.png
Primeira Liga24 10 8

Bu senenin en önemli 1 veya 2. transferi bence, real çok büyük yanlış yaptı bu adamı satarak, bu mu daha iyi transfer yoksa suarez mi bilemedim. Ayrıca bale' in 100 James'in 80 ettiği bir yerde di Maria'da rahat 70 eder bence.

Bu senenin 1.en önemli transferi suarez

2.di maria dır manchester unitedı şampiyonluk adayı yapmıştır

Sent from my iPhone using Tapatalk

James Rodriguez in başarılı olmaması için hiçbir sebep yok, Fransa ligi gibi hızlı ve güçlü defansların olduğu bir ligde kendini kanıtladı bence.

Di Maria ortasahada pres yaparak takım defansına katkı sağlıyordu. Evet R. Madridin defansif gücü düşmüş olabilir ama ofansif olarak daha güçlüler geçen seneye göre. Barcelona'nın uçuk hücüm hattıyla (Suarez-Neymar-Messi) yarışabilir mi bilemem ama bence aşırı bir fark olmayacaktır.

James'in geçen 2 senedeki istatistikleri.

13/14
fr1.png
Ligue 1 34913

12/13
po1.png
Primeira Liga24108

Ben olayi degisik bir pencereden gostericem simdi ve herkes objektif olsun:

suanda James Monaco da olsa idi hala, ve mesela Di Maria da Arsenal veya Juventus ta oynasaydi, sizce Real hangisini alirdi? (gecen sezon ki performanslara gore)

bence 100% Real 75 milyon euro u Di Maria icin verirdi..

suanda James Monaco da olsa idi hala, ve mesela Di Maria da Arsenal veya Juventus ta oynasaydi, sizce Real hangisini alirdi? (gecen sezon ki performanslara gore)

güzel bir manu kadrosu yapar mısın alper renkdaş kendimize gelelim

Paraya degmedi bence en fazla 50m euro etmesi gerekiyordu.

Real iyi transfer yapti.

Di Maria, Shaw, Herrera ve Rojo için 170 milyon harcamış United. Di maria katkı sağlar da diğerlerini bilemeyeceğim. Bu parayı çok daha iyi bir şekilde değerlendirebilirlerdi. Orta sahanın ortası hala sorun United için.

United'ın Carrick, Fletcher, Cleverley gibi adamlardan kurtulması lazım, yoksa yarışamazlar Chelsea ve City ile

Bence Florentino yine de James'i alirdi, çünkü DKda en iyi oyunculardan birisi oldugu için (ve adam her DK da yildiz oyuncu aldi - 06' Cannavaro, '10 Özil, 14 James) Mantikli oldugunu söylemiyorum, ama James'in almasinin en büyük nedeni bu galiba.

Ayrica Florentino bu paralari verirken sadece oyuncularin futbol kalitesine bakmiyor, image rights diye birsey var. Oyuncu reklamdan forma satisdan çok para kazandiriyor kulübe.

Robben Hollanda milli takim için nasil oynuyorsa, Di Maria United için olacak gibime geliyor

Geri
Üst Alt