Di Maria Manchester United'da İddiası

Vidali de alsalardı taş gibi takım olurdu be

Süper model olması şart mı ? En azından çirkin değil, düzgün tipi var.

Bale'in mi? Maymuna benziyor diyecegim irkcilik olacak.

Di Maria'nin sorunu cok skor yapamamasi yoksa Dunya'nin en efektif adamlarindan biri. Real buyuk hata yapti dun de gorulduki ileride hic tempo yapamiyorlar.

Vidal'i de alabilirler her an bu arada.

$

Bu verilen paralar içinde ederi de budur Di Maria'nın. Real çok büyük bir hata yaptı ya bakalım nasıl bir sonuç olacak.

Bir yandan da ManU etkili bir bir oyuncu almaya mecburdu. Bu Reus'da olabilirdi ama Di Maria'da karar kıldılar.

#7 Di Maria hayırlı, uğurlu olsun.

Iyi bir fiyata satmis yinede, Robben gibi adami nerdeyse bedavaya vermislerdi zamaninda.

Sanırım Ancelotti ile sorun yaşadılar.Dün Ancelotti Di Maria için "Ona ihtiyacım yok" dedi...

Zaten bu olanların başka bir açıklaması yok...

United'ın hala çok eksiği var.

Stoperleri hala sıkıntılı. Rojo iyi oyuncu ama kapalı savunma yapan bir Arjantin için iyi, İngiltere temposu çok farklı. Ne olacak göreceğiz.

Di Maria tek net iyi transferleri oldu.

Ben açıkçası

Matt Hummels-Di Maria-Toni Kroos gibi bir dönem bekliyordum kendilerinden en kötü.

kimse kusura bakmasın di maria bale dan çok daha iyi bir oyuncu hatta bazı maçlarda ronaldonun bile önüne geçiyor ama skora fazla katkı yapmıyor ve medyatik değil . beckham di maria dan daha çok şöhret sahibidir çünkü çok yakısıklıdır ama asla di maria kadar iyi bir futbolcu olamamıstır.

Real Madrid açık ara en iyi oyuncusunu kaybetti. Di Maria tam premier ligin adamı ama o dandik Manchester kadrosunda ve sisteminde neler yapar bilmiyorum.

Geri
Üst Alt