Di Maria Manchester United'da İddiası

United'ın hala çok eksiği var.

Stoperleri hala sıkıntılı. Rojo iyi oyuncu ama kapalı savunma yapan bir Arjantin için iyi, İngiltere temposu çok farklı. Ne olacak göreceğiz.

Di Maria tek net iyi transferleri oldu.

Ben açıkçası

Matt Hummels-Di Maria-Toni Kroos gibi bir dönem bekliyordum kendilerinden en kötü.
stoperde eksiklikleri var doğru ama orta shada oynatacakları ikili daha önemli bnece. Eğer orta sahada iyi olurlarsa bu kadro her türlü iş yapar.

Cok buyuk oyuncu. Real jamesi alip bunu gondermesi at essek olayi oldu

Yetersiz ,

Man.U'nun bizim 2011 yazında yaptığımızın bir benzerini yapması gerekirdi ,

DiMaria çok beğendiğim çok iyi bir oyuncu ama umarım Man.U 'nun bu leş kadrosunda mundar edilip değeri düşmez !

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1408848215044.webp
    uploadfromtaptalk1408848215044.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 121
Real'in Makalele'yi satip Beckham'i almasinin tekrari bir nevi James'i alip Di Maria'yi satmalari. Zidane'nin o donem dedigi gibi Bentley'nin motorunu cikarip bir kat daha cila attilar.

Manchester da Rojo icin o kadar parayi Di Maria'yi Manchester'da yasamaya ikna etmek icin harcamistir.

Bunun bi ara bizle ve fenerle adi cikmisti demi 15~ 20 arasi fiyatlar donuyordu burda:-)

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Man Utd için iyi transfer olur. Nani, Young gibi ölü adamların yerine harika olur. Bir de stoper alsalar tadından yenmez.

Mesut Özil in boşluğunu aratmayan Real hücum hattı Di Maria yı mı arayacak?Etmeyin yahu.Mesut çok daha önemliydi hücum organizasyonları için onun bile açığını kapatan hayvani hücum hattı var Real in.James ve Kroos uyum sağladıktan sonra problem olmaz.

75 + 15 milyon euro diye söyleniyor şu an Marca ve sky da

Tapatalk

72 m euro Di Maria icin ucuk bir rakam bence. Di Maria'nın yetenegi tartısılmaz ama İngiltere'nin sertligine uyum sağlamada zorlanacak gibi. İspanya Ligindeki gibi rahat oynayamayacağını düsünüyorum.

Madrid devasal transferler yapsada, oyuncu satıslarından cok iyi para kazanıyor. Son 2 yılda 200 m euro'dan fazla para kazandılar.

72 m euro Di Maria icin ucuk bir rakam. Di Maria'nın yetenegi tartısılmaz ama İngiltere'nin sertligine uyum sağlamada zorlanacak gibi. İspanya Ligindeki gibi rahat oynayamayacağını düsünüyorum.

Birde Madrid devasal transferler yapsada, oyuncu satıslarından cok iyi para kazanıyor. Son 2 yılda 200 m euro'dan fazla para kazandılar.

Geri
Üst Alt