Di Maria'ya Maç Sırasında Hırsızlık Şoku! Di Maria'nın Ailesi Rehin Alındı

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör

Di Maria'nın ailesi rehin alındı​

PSG takımının yıldız oyuncularından Angel Di Maria'nın evine Nantes maçı esnasında hırsızların girdiği bildirildi. Durumdan haber olan teknik direktör Pochettino, oyuncusunu 62.dakikada sahadan aldı ve Arjantinli isim hemen evine gitti

Paris Saint-Germain kulübü maçın ardından, Angel Di Maria’nın ailesinin “çok şiddetli” bir soyguna uğradığını ve bu yüzden Arjantinli futbolcunun çabucak ailesinin yanına gönderildiğini açıkladı.

PSG Teknik Direktörü Pochettino maçın ardından basın toplantısında, "Maçın ikinci yarısında bir enerji düşüklüğü oldu. Maçtan sonra soyunma odasında futbol dışı başka şeyler hakkında konuştuk."

1615766181867.png

Son düzenleme:
Kaç saat oldu iyi haber bende bekliyorum gelmedi bir türlü. Bu kadar sessizlik hayra alamet değil artık huzursuz olmaya başladım bende inş Allah ailesini bağışlar bu genç adama.

@CastellanosCami

Ve Fransa'dan, Di María'nın evinde bir soygundan sonra acilen değiştirildiğini doğruladılar. Neyse ki en önemli şey: ailesi suçlular tarafından alıkonulduktan sonra iyi durumda.

ailesinin kurtulduğuna dair böyle bi twit atmış onaylı bi hesap

doğrudur umarım

Umarım ailesine bir şey olmamıştır

Vay arkadas ya umarım bir sey olmamıştır

Gelişme var mı?

Bu vesileyle Efsane Büyük Bakan Süleyman Soylu Beyefendi Hazretlerine teşekkürlerimizi sunalım.

koruma hizmeti almayı hala düşünmüyor mu? üç kuruş kar edecem diye ailesine böyle travmalar yaşatmaya değer miydi

Reisin konusunu bulamadım mecburen bu başlığı hortlattım

Sene sonu sözleşmesi bitiyomuş,keşke bizim olsa

Kanat,iç her şekilde oynar,gedsonlada muazzam anlaşır,aranan saha içi liderimizde kendisi olabilir

Reisin konusunu bulamadım mecburen bu başlığı hortlattım

Sene sonu sözleşmesi bitiyomuş,keşke bizim olsa

Kanat,iç her şekilde oynar,gedsonlada muazzam anlaşır,aranan saha içi liderimizde kendisi olabilir
İmkanı yok yedirmezler.
Sevilla felan havada kapar.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt