Tier 3 Di Marzio: "De Laurentiis, en geç 19 Temmuz Cumartesi gününe kadar bekleyecek"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Transfer piyasasının yoğun olduğu şu günlerde Victor Osimhen'in geleceği merak konusu.

Napoli, Nijeryalı golcünün Türkiye'ye dönmesi için Galatasaray'dan istediği garantileri bekliyor.

Conte ve De Laurentiis'in ekibi en geç 19 Temmuz Cumartesi gününe kadar bekleyecek. Bu tarihten sonra Napoli, Osimhen'i Al-Hilal'e satmak için baskı yapacak.

(Di Marzio)

Hadi hayırlı olsun.

Bizimkiler almamak için bahane yaratmıyorsa bence iyi haber.
Diğer türlü 74 peşin 1 gelecek yıl desek sanki halâ vermeyecekler gibiydi

Uğura göre süttür çekmiş italyadaki en güvenilir adamlardan di marzioya göre cumaya kadar teminat bekliyorlar.

Ben galiba uğura inanacağım.

Lanet olası İtalyan çingenesi.

Yalan olduğunu düşündüren ne size bunun.

Beklentiyi düşürüp çark etmiş olabilir en fazla ya da biz teminat falan vermedik (bu çok daha olası)

Onlar da bakın gelip %10-20 pay vs yazıyorsunuz, sonra bize sallıyorlar teminatı vermediniz yoksa vereceğiz diyip yönetimi ateşe atıyor baskıyı oraya gönderiyor tekrar.

Savaşmayı bırakıp teminatı hazırlayın alın şu adamı.

Yeter artık

Oyuncunun dediği olur herzaman geçen sezon da bu yüzden canları yandı aptalların, eğer osi fikrinde diretirse bize imzayı atar ,hatta napoliyi fiyata şikayet etme hakkida var

Napoli Galatasaray’dan istediği garantileri bekliyormuş

Habere bak

Başka neyi bekleyecek

Ne beklediğini yazmamış sallamış bir şeyler

Sadece bir senede 100 milyon euro maliyeti olan bu satışa muhalifim.. İcardi olmasa mecburuz derdim ama şimdi demiyorum.. İcardi nasıl dönecek belli değil diyorlar.. Morata + bir forvet alırsın.. Onlarda İcardi'ye bir zahmet alternatiflik yapar..

Sonra git Lucumi + Boey ve çıkışta olan Sara'ya alternatif bir 10 numara çek bitir işi..

Adamı alsan İcardi + Osimhen'i ilk 11 oynatmazsan sıkıntı çıkacak.. Üçlü oynadığımız dönem çıkan rezillikleri herkes biliyor.. Hem maddi açıdan hemde sistem açısından kesinlikle doğru transfer değil..

ben futbolcu olsam napoli'de oynamak istemem şunları görünce.

Sadece bir senede 100 milyon euro maliyeti olan bu satışa muhalifim.. İcardi olmasa mecburuz derdim ama şimdi demiyorum.. İcardi nasıl dönecek belli değil diyorlar.. Morata + bir forvet alırsın.. Onlarda İcardi'ye bir zahmet alternatiflik yapar..

Sonra git Lucumi + Boey ve çıkışta olan Sara'ya alternatif bir 10 numara çek bitir işi..

Adamı alsan İcardi + Osimhen'i ilk 11 oynatmazsan sıkıntı çıkacak.. Üçlü oynadığımız dönem çıkan rezillikleri herkes biliyor.. Hem maddi açıdan hemde sistem açısından kesinlikle doğru transfer değil..
Moratanın senelik maliyeti 6 milyon euro maaş. 3 milyon da kiralama var.
Ve senin olmuyor olması için de 8 mişyon vereceksin.
İcardinin nasıl döneceği belli değil evet oraya yapacağın 3.forvetin de en kötü genç ve osimhen özelliklerini taşıması lazım. Böyle adam var mı elbette var. Daha kırpılmış özellikler total maliyeti 30-50 arası değişen oyuncular.
Sonuç 2 tane adam aldın ve üzerine de gittin minimum 40 milyon euro harcadın.
Geçen sene güvenip aldığın bir bats var, çok umutluyduk ligde adam taşıyordu fıs çıktı.
Alacağın risk neredeyse yarı yarıya. daha garanti desen alacağın risk arasında sadece 30 milyon euro fark oluyor onun da 2 kere çaprazı kopmuş yaşlanmış bir herif (boniface)

Yani kıssadan hisse şu dakika alabileceğin risk mi tartışma konusu.
Yok bonservisine sponsor var maliyetinin hepsini ödemeyeceğiz diye 1 aene hava attılar. Aralık ayında hazır olan şeyler vardı.
Ne oldu diye sorarlar adama.

Geri
Üst Alt