Di Marzio: "Zalewski olmazsa alternatifi Mario Rui ya da Ballo-Touré"

Bak bu bitik adamı alabilirler işte. Acilen yangın yapılmalı. Kimseyi alamıyorlar iş bilmezler.

Zalewski almaya gittiler zalew alamadan geldiler anlaşılan

Vecino travma falan değildi oyuncudan haberi olmayanların boş yakarışıydı. Aynı kitle Ndombele gelince çok sevindi. Vecino gelseydi mis gibi de top oynayacaktı. Taa o gün bu foruma yazmıştım bunu.

Rui ise saçmalık tabii ki. Bu ikisi aynı potada transferler değil.

Ben de bu yıl son dakika hangi oynamayan topçuyu getirecekler diyordum. Yanılmıyorsam adam son maçına Nisan ayında çıktı ve 33 yaşında. Bu adam sezonun ilk yarısında 3 maça 11 çıkabilsin başarı sayarım

Vecino travma falan değildi oyuncudan haberi olmayanların boş yakarışıydı. Aynı kitle Ndombele gelince çok sevindi. Vecino gelseydi mis gibi de top oynayacaktı. Taa o gün bu foruma yazmıştım bunu.

Ruhi de olmazsa alternatif Recep Buruk.

Uçak bekleye bekleye paslandi herhalde. Gelmedi demi bu yönetici bozuntulari

Zalewskiyi alacaklar.

Yetmez, Ebimbeyi de ikna edecekler ha

Bu teletabilerden cok şey istiyoruz

Fode Ballo Toure, Galatasaray için Zalewski’nin bir diğer alternatiflerinden birisi. (Di Marzio)

Toure ve Rui'nin menajerlerinin özel siparişle yazdırdığı bir twit olduğu belli.

Okan hoca demiyor mu kardeşim ben napacağım sol beki zaten jakobs var Kerem'i gönderip sol bek mi alacaklar yerine

Vecino 32 yaşında 3 senelik kontrat alacaktı 2 milyon euro’dan.

Transfer işlerini fmdeki gibi kolay saniyorsunuz galiba?

Siz daha mi iyi yapardiniz yani ucak biletiniz benden hadi gidin bitirin. Eminim cogunuz romanin antreman tesislerini bile bulamazsiniz.

Geri
Üst Alt