Diablo IV (2 Haz 2023)

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
Erken erisim 2 saat kaldi muhtemelen yarin yada cumartesi bakarim ama 84 gb inecek dosya var.

Oynamayi dusunen var mi? Diablo 2 havasini tekrar estirecek gibi gorunuyor.Diablo 3 faciasindan sonra bu sefer umitliyim..

Ekli dosyalar

• 1685652403581.webp
    1685652403581.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 23
Ara ara acar 3 oynarim.

Amac ne ki zaten diaabloyu olduruyorum item kas durr sikilip siliyorum sonrada

Erken erisim 2 saat kaldi muhtemelen yarin yada cumartesi bakarim ama 84 gb inecek dosya var.

Oynamayi dusunen var mi? Diablo 2 havasini tekrar estirecek gibi gorunuyor.Diablo 3 faciasindan sonra bu sefer umitliyim..

Diablo III kötü mü gerçekten de?

PS4 için almayı düşünüyordum? :(

Bütün incelemeler 9-10 civarı puan vermiş gaza gelip ben de aldım bakalım

Diablo III kötü mü gerçekten de?

PS4 için almayı düşünüyordum? :(
cerezlik ama diablo 2 den sonra yillardir bekledigimiz oyun degildi hayal kirikligi oldu yoksa siniflar animasyonlar cok iyi ben gotik seviyorum cok renkli geldi oyun bana hikaye de zayifti

diablo 4 icin yorumlar cok iyi direk diablo4 al derim

cerezlik ama diablo 2 den sonra yillardir bekledigimiz oyun degildi hayal kirikligi oldu yoksa siniflar animasyonlar cok iyi ben gotik seviyorum cok renkli geldi oyun bana hikaye de zayifti

diablo 4 icin yorumlar cok iyi direk diablo4 al derim
4 ü oynadın mı hiç bilmiyorum ama fazlasıyla karanlık bir konsepti var. 20 lvl e kadar filan izin veriyordu, ilk köyün bir kısmı açıktı. Sadece Sorcerer ı oynamadım; 8-9 puanı hak ediyordu o kısım.

Diablo 2'de hala rün topluyorum. 2 ile işim bitene kadar Diablo 5 duyurulur.

Geri
Üst Alt