Diagne: "Hiçbir yere gitmiyorum!"

durup durup en gerizekalısını aldılar. 3 maça çıkmadan 3 stil değiştirdiği zaman notumu vermiştim. kötü oyuncu değil bir de futbola odaklanabilse çok sey olacakta yapmıyor işte armut.

Normal bir herif degil bu ya nasil bir ruh hastasini bagladik kendimize ya olacak sey degil. Yönetim of...of

durup durup en gerizekalısını aldılar. 3 maça çıkmadan 3 stil değiştirdiği zaman notumu vermiştim. kötü oyuncu değil bir de futbola odaklanabilse çok sey olacakta yapmıyor işte armut.

Ve bu herif yurtdışından da gelmedi. Beyinsiz olduğu zaten gol sevinçten kırmızı yemesi ve VAR olmasına rağmen eliyle gol atması.

Bu adam sahada hic yuhalanmadi ve surekli kotu oynamasina ragmen hep alkislandi.Sosyal medyadaki mesajlari stattaki tezahuratlardan onde goruyorsa uzasin zaten.Her soyle olay oldugunda taraftara suc bulmaktan vazgecin.

Sıkıntı yok.Fenerliler gülüp zehirli oku atmışlar.Diagne gitti diyebiliriz..

Fiyat attırma taktiği.
Kendinizi biraz onun yerine koyun...
Paraya tapıyorsunuz, önceki yıl gol kralı olmuşsunuz. Tam para edeceğiniz bir zamandasınız.
Eğer işi inada bindirirseniz oynatmazlar kariyerini bitirir. Bu durumdan kulüp zarar ama sen bitersin. Şuan alacağın tekliflerin yarısını bile alamazsın oynamadan.
Bu bakış açısı ile bunu yapar mı bir insan?

Fazla takmayın bence. Su akar yolunu bulur ve Diagne bir şekilde satılır....

Bizimkilere de ders olur belki,kaldin oynasin madem,yedekte tabi simdi direkt bonservissiz balo alacaksin

Suç sende değil cagnecim bu süreci yönetemeyen yönetimde. Sana kızmaya kimsenin hakkı yok

Geri
Üst Alt