Diagne: "Hiçbir yere gitmiyorum!"

Bu adam sahada hic yuhalanmadi ve surekli kotu oynamasina ragmen hep alkislandi.Sosyal medyadaki mesajlari stattaki tezahuratlardan onde goruyorsa uzasin zaten.Her soyle olay oldugunda taraftara suc bulmaktan vazgecin.

Yav iyi güzelde bu ergen taraftarlar hep aynı şeyleri yapıyorlar

Fernando'nun profiline bir gir full Sevillaya gel diyen ergen dolu.Sanki adam kendi kararını alamayacak kapasitede boş boş işler

fatih terim diagne ve mitroglou'nu aldırmıştı!! eleştirileri futbolculara değil onları alanlara yöneltin.

Fernando'nun profiline bir gir full Sevillaya gel diyen ergen dolu.Sanki adam kendi kararını alamayacak kapasitede boş boş işler

Kesinlikle yapilmamasi lazim ama su olaylar patladiginda oyuncular sutten cikmis ak kasikmis gibi yorum yapilmasina katlanamiyorum.

Enginle işim olmaz ama enginden daha boş bir yorum olmuş,sana sormayacak tabi sen şimdiden kapat forumu,terimin işi gücü yok hergün klavyeden takımı düzlüğe çıkaran ergenlere soracak iş yaparken bunu mu kastetmeye çalışıyorsun gerçekten ?
Burası tartışılmak için var. Forum dediğin yapının mantığı budur. Yeri geldiğinde sorgulayacağız eleştiri de yapacağız. Sen önce neyi kastettiğimi algıla ondan sonra cevap vermeye çalışırsın. Bu Engin adlı zatın forumdan anladığı Terim'e yapılan eleştirilere salça olmak. İnsanlar fikrini beyan ediyor eleştiriyor yok kuş muş zart zurt deniyor burada. Terim şampiyon olmuş diye eleştiremezmişiz. Keşke Terim Feghouli'yi zamanında kazanabilseydi mesela. Keşke Terim bizi kuvvetli bir oyunla şampiyon yapabilseydi. Keşke Terim bu gerizekalılığı bariz herifi, geleceği ve satabilme durumumuzu düşünüp veto etseydi. Şampiyonluk geldi eyvallah ama bu hocayı kusursuz kılmıyor. Bizim eleştiri yapıyor olmamız da bizi Terim düşmanı yapmıyor. Yeterince açıklayıcı oldu mu ?

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burası tartışılmak için var. Forum dediğin yapının mantığı budur. Yeri geldiğinde sorgulayacağız eleştiri de yapacağız. Sen önce neyi kastettiğimi algıla ondan sonra cevap vermeye çalışırsın. Bu Engin adlı zatın forumdan anladığı Terim'e yapılan eleştirilere salça olmak. İnsanlar fikrini beyan ediyor eleştiriyor yok kuş muş zart zurt deniyor burada. Terim şampiyon olmuş diye eleştiremezmişiz. Keşke Terim Feghouli'yi zamanında kazanabilseydi mesela. Keşke Terim bizi kuvvetli bir oyunla şampiyon yapabilseydi. Keşke Terim bu gerizekalılığı bariz herifi, geleceği ve satabilme durumumuzu düşünüp veto etseydi. Şampiyonluk geldi eyvallah ama bu hocayı kusursuz kılmıyor. Bizim eleştiri yapıyor olmamız da bizi Terim düşmanı yapmıyor. Yeterince açıklayıcı oldu mu ?
Sorumla alakasız bir ton anlatmışın ama boş beleş,terimi sabaha kadar eleştir bana ne ? Benim dediğim kendinizi fazla ciddiye alıyorsunuz o...

Niye şerefsiz ? ya ben bu ülke insanını anlamakta cidden zorluk çekiyorum? Adamın kontratı var mı var? gitmeye mecbur mu değil? her Allahın günü adama instagramdan küfredip mobbing yaparsanız adamda gitmiyorum der...anlamıyorum ki nasıl bir insanlığa sahibiz...biz nasıl bir ülke olduk nasıl bir nesil yetişti...

[QUOTE="Fatih Durak, post: 10905220, membe
Taraftar da ne diye her futbolcuya instagramdan veya diğer sosyal medyalardan hakaret eder git defol git der anlamış değilim. Zaten bildiğin gerizekalı bu Diagne böyle yaparsan hiç gitmez. Aynı şekilde Fernando'ya da sosyal medyadan git diye hakaret ediyorlarmış.
[/QUOTE]

Taraftar Diagne'den daha mal. Sosyal medya tayfanin kafasinin çalistiğini düşünsem, kalmasi ve kulübü zor durumda birakmak için, bilerek yapiyorlar diyecem.

Allah için biri araştırsın başka ülkelerde insanlar futbolculara küfür ediyormu gitsin diye..cidden merak ediyorum ben böyle birşeyi hiçbir zaman duymadım belki vardır ben abartıyorumdur

Yerden goge kadar hakli. Forumda Twitterda Instagramda ne kadar dangalak varsa sabahtan aksama kadar adami kotulerseniz gitmez. Adamin yemedigi hakaret kalmadi.

mesele şu,nasıl bu hale geldi..dünya üzerinde başka bir genç nesil varmı bunlar gibi yoksa baya baya dünyanın en iğrenç topluluğu halinemi geliyoruz...fikirlerimiz ve beynimiz olmadığı içinmi küfüre sarılıyoruz

Gider öyle dedigine bakmayın. Sürekli git diye kendisine küfreden baskı yapan taraflar oldugu için o da öyle yazmış işte

İnstagram hesabini neden yoruma kapatmazlar anlamak mumkun degil

Sorumla alakasız bir ton anlatmışın ama boş beleş,terimi sabaha kadar eleştir bana ne ? Benim dediğim kendinizi fazla ciddiye alıyorsunuz o...
Kimsenin kendisini ciddiye falan aldığı yok Kamil. Ben gayet iyi açıkladım da karşımdakinin anlayabileceği kadar anlatabiliyorum maalesef. Burada kimse hocanın kararlarına etki edebileceğini falan düşünmüyor fakat bu demek değildir ki biri teki çıkacak ``Hoca sana mı soracak, eleştirme , eleştiriyorsan da izleme.`` diyecek. Bir de onu savunmaya alakasız alakasız atlayan üyeler de çıkınca güzelim forum kötü oluveriyor o üzücü.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt