Diagne: "Hiçbir yere gitmiyorum!"

Küfür edilecek, hakaret edilecek bir şey yapmadı Diagne. Şampiyonlukta önemli katkısı oldu. Elbette gitmesini istiyorum daha iyisi alınsın diye. Daha transfer döneminin bitmesine çok zaman var. Bence gidecek. Şimdilik böyle bir tavır almış durumda.

Gideceksin vakit ayrılık vakti,
Arama gittiğin yerden, SG...

Yine forvetsiz geçen leşşşş bi sezon olacak of offf

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başka konularda toplumumuzun kalitesi maalesef iç açıcı değil, katlırım. Ancak hele de siyahilere karşı 'ırkçılık' konusunda sütten çıkma ak kaşık varsa bizizdir. Aksine, belki hak etmedikleri ölçüde sempatiyle bakılır kendilerine, mağdur görülmeleri hasebiyle. Diagne' nin olayı teninin rengi değil, bizzat kendi dengesizlikleri-sevimsizlikleridir. Lütfen ama...

Mesele sahada edilen küfür değil evet o heryerde var ama ben sosyal medyanın tamamı için aşırı derecede kalitesiz bir topluluğa sahip olduğumuzu düşünüyorum..sadece diagneye küfür değil mesela brezilyalı bir hakemi topluca takip edip orada abazanlık yapan bir topluluk bilin bakalım hangi ülke vatandaşı..daha önce fb ülker macında biranlığına görünen bir kadın vardı neredeyse yüzbinlerce abazan o kadına saldırmıştı.başka ülkelerde böyle bir topluluk varmı yoksa bu ülkeyemi mahsus ?

bugün cikis tabelasi altina gecip, cikis burasimi diye sordum görevliye.

Bu kadar olumsuz yoruma rağmen Arapların istemesi de enteresan. İnsan bir araştırır.

Geri
Üst Alt