Diagne & Mitroglou - Kim Daha Faydalı Olur?

Kim Daha Faydalı Olur ?

• Diagne

• Mitroglu

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
isiar dia
mamoudu niang
mousa sow
abdulkader keita
lionel carole

hepsi iş yaptı
bize lige en çok benziyen lig bu fransa ligi.Mücadele ve defans açısından bizim ligten 3 4 levelde üstündür.Ayrıca o listede olmayı ilk başta hakeden adamda.Ribery ve bursanın küme düşen takımdan aldığı Bakambuda var

riberyi hatırlatma benii yakarsın
doyamadan gitti bizden haklısın.Birde o listede birara marsilyanın resmen kovaladığı bir sağ bekte vardı bizde.Perez di sanırım.Adam kiralıktı ama süper katkı vermişti bize oda olmalı.Eboue kadar iyiydi bence.Sezon sonu gitti sonra 10 sene sabri işkencesi başlamııştı

Abi çıldırıyorum ya. Birkaç hafta önce forvette eren poposunu kaldırır oynar mı diye dertleniyorduk. Şimdi diagne ve mitroglu arasinda tartışıyoruz. Lütfen bu bir rüya olmasın :)

Sanki diagne gibi geliyor bana ama belli olmaz hayırlısı.

Hangisi daha cok sure alirsa o daha cok katki verir
O da sanirim Diagne olacak, ikinci yarilar 60-70’ten sonra da mitrogluyu alir oyuna, skor alamamissa cift forvet, almissa degisiklik olarak
Diagneyi parlatip pahali satmak isteyebilirler
Mitroglu ise onumuzdeki sene de bol bol oynatir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

30 küsür maçta 30 küsür gol atmış adama çöp demek için ya zeka sorununuz olması lazım ya da art niyetli olmanız lazım.
Katkı açısından mitroğlu cagnenin yanına yaklaşamaz. Ama eren den Sinan dan iyi katkı verecektir.
Çok iyi bir yedek

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

herşey bıttı bunumu tartışıyonuz

İkisi de iyi ikisi de katkı verir ama benim favorim mitroglu

Geri
Üst Alt