Diagne'ye Japonya'dan Talip Çıktı!

Bu Japon takımı zamanında İlhan Mansız'a 5 mil.€ ödemiş bir de Podolski'ye ödedikleri 2.6 mil.€ var bonservis olarak bunun haricinde doğru düzgün bonservis ödemesi yapmamışlar bile

Diagne için ne teklif ediyorlar o önemli

Bu Japon takımı zamanında İlhan Mansız'a 5 mil.€ ödemiş bir de Podolski'ye ödedikleri 2.6 mil.€ var bonservis olarak bunun haricinde doğru düzgün bonservis ödemesi yapmamışlar bile

Diagne için ne teklif ediyorlar o önemli

Vissel Kobe Diagneyi takima kazandirmak icin tüm gemileri yakmis. Japon ekibi kendi transfer rekoru olan 5 Milyon Euroyu gözden cikararak 5,01 Milyon teklif etmek icin büyük ugras icinde.

poldi gibi adamı 2m zor sattık japonlara 1.5 anca verirler.

Şu herifi 5 milyon euro'ya falan satarsak bence baya büyük başarı olur.

İmkansız elimizde patladı sözleşmesi bitince yollar ayrılır.

Kenan katki saglar ama golcu degil - en cok gol attigi sezonda 6 gol atmis

Bizim buldugu sanslarda belki daha cok gol atar, lakin bu riske girmeye degmez bence

Diagne form tutarsa bol bol gol atar - bize de golcu topcu lazim

Sahsen bu yonetimin devre arasi Diagnenin yerine iyi golcu santrafor alacagini dusunmuyorum. Cok beceriksiz olduklarini defalarca gosterdiler. Umarim yanilirim ama öyle.
Kenan'ı ben Kuyt'a benzetiyorum. O da Fenerbahçe'ye gelene kadar golcü özellikleriyle öne çıkmıyordu fakat bizim ligde sol kanat forvet olarak kariyerinin sonunda kariyer patlaması yaptı. O yüzden 6 gol olayı her ligde aynı değil. Gomis de bize gelmeden o kadar golcü bir futbolcu değildi ama işte bizim ligde aşısı tuttu ve 29'u çatlattı. Amaaa tabii bu Kenan'ın başarılı olup olamayacağı anlamına gelmiyor. Fakat verdiğin veriler Kenan'ın bizde başarısız olacağını de aynı oranda desteklemiyor.

Geri
Üst Alt