Diana Taurasi Resmen Galatasaray M.P.'da!

Cevap: # Diana Taurasi

Simon gidiyormuş :o üzüldüm bak

hangi spor dali olursa olsun bir bayana bu para verilmez .. erkek olsa amenna

bu arada melisa can yerine barbara turner daha akıllıca secim olmazmı?

Gelecek olan Avrupa'lı 4 numaralı olursa mantıklı da.1-2-3 numaralarından biri olursa elde uzun kalmıyor. gerçi onun sakatlığı ne durumda ona da bakılması lazım. Nevin de alınabilir.

Biz bu kadına bu parayı vereceksek demekki Ünal Aysal bu transferin arkasında. O zaman bayanlara bu kadar para harcanacaksa erkek basketboluna ve futbola yapılacak harcamaları düşünemiyorum bile. :o

Kadın basketbolun en iyisi diyoruz. Stancu'ya verilen 5 milyon euroya acımıyorsun da bizi tek başına şampiyon yapacak Taurasi'ye verilen 1 milyon dolar mı sana fazla geliyor ?

Biz bu kadına bu parayı vereceksek demekki Ünal Aysal bu transferin arkasında. O zaman bayanlara bu kadar para harcanacaksa erkek basketboluna ve futbola yapılacak harcamaları düşünemiyorum bile. :o

1-2 sene çok fena para harcayacağız gibi duruyo insallah 2012 kriterleri bize vurmaz

Gelecek olan Avrupa'lı 4 numaralı olursa mantıklı da.1-2-3 numaralarından biri olursa elde uzun kalmıyor. gerçi onun sakatlığı ne durumda ona da bakılması lazım. Nevin de alınabilir.

ya biz bu melek bilgeyi süs diyemi aldık abi. kötümü bukadar bu kız.

Para Medical Park'tan çıkacak deniyor hala Ünal Aysal diyorsunuz beyler.

başarı icin vericeksin kardeşim. he başarılı olmak istemiyorsan o başka. hem sponsor veriyor parayı GS DAN PARA CIKMIYOR. NASIL İStemessin bende onu anlamıyorum. sampiyonlugumuz caldılar. bu onlara en büyük kapak olcak..

O kadar büyük paralar değil bunlar, geçen sene Augustus ve Fowles toplam 1,5 alıyordu mesela.

Bu arada ömürlerinde Diana'yı izlememiş adamlar Diana geldikten sonra Euroleague şampiyonluğundan bahsetmeye başladı, bilmesek Diana'yı her gittiği yerde kupa kaldıran, insan üstü bir şey zannedeceğiz..

Geri
Üst Alt