Diana Taurasi Resmen Galatasaray M.P.'da!

Cevap: # Diana Taurasi

O kadar büyük paralar değil bunlar, geçen sene Augustus ve Fowles toplam 1,5 alıyordu mesela.

Bu arada ömürlerinde Diana'yı izlememiş adamlar Diana geldikten sonra Euroleague şampiyonluğundan bahsetmeye başladı, bilmesek Diana'yı her gittiği yerde kupa kaldıran, insan üstü bir şey zannedeceğiz..

agustusta insan üstü bişey degil.

Augustus'u alırsak Euroleague şampiyonu oluruz diyen kimseyi görmedim ben. Tek kişi ile şampiyon yapacak kimse de yok zaten.

valla bayan basketbolda tek kişi seni şampiyon yapar. hele bu taurasiyse. yanında alba torrens gibi tamamlayıcı oyuncu varken bu iş biter. oyun kurucu ve uzun cok önemli tabi onlarıda görmek lazım.

O kadar büyük paralar değil bunlar, geçen sene Augustus ve Fowles toplam 1,5 alıyordu mesela.

Bu arada ömürlerinde Diana'yı izlememiş adamlar Diana geldikten sonra Euroleague şampiyonluğundan bahsetmeye başladı, bilmesek Diana'yı her gittiği yerde kupa kaldıran, insan üstü bir şey zannedeceğiz..

Tamam da şu anda Diana tek başına 1.2 almayacak mı? Tina kaç alıyor?

Diana+Tina = ?

Augustus+Fowles = 1.5

Fowles'ın Tina'dan daha iyi olduğu biliniyor, Diana da Augustus'tan iyidir ama her iki karşılaştırmada da arada büyük farklar yok. E böyle bakınca aradaki para farkı çok değil mi Tina'nın en az 750.000 falan aldığını varsayarsak?

Diana+Tina = ?

Augustus+Fowles = 1.5

Fowles'ın Tina'dan daha iyi olduğu biliniyor, Diana da Augustus'tan iyidir ama her iki karşılaştırmada da arada büyük farklar yok. E böyle bakınca aradaki para farkı çok değil mi Tina'nın en az 750.000 falan aldığını varsayarsak?

Neyse sallayin paralari artik, belli ki bu sene iddiali olalim diye biraz fedakarlik yapilarak moralmen aldigi ivme kesilmek istenecek ezeli rakibin. bu stratejiler onemlidir. yalniz ben kalici basarinin yerli oyuncularin yeterliliginden beslendigini dusunuyorum

Şu transferin üstüne Şaziye'yi almayalım bari :o

Diana+Tina = ?

Augustus+Fowles = 1.5

Bütçede artış olacağı kesin. Diana zaten hakettiğinden fazla alacak ama 200-300 bin bizi fazla etkilemez, Şaziye'ye bile para vereceğiz

Bir de Currie+Tamika'ya verdiğimiz para var, Alba'nın o kadar alacağını zannetmiyorum.

valla bayan basketbolda tek kişi seni şampiyon yapar. hele bu taurasiyse. yanında alba torrens gibi tamamlayıcı oyuncu varken bu iş biter. oyun kurucu ve uzun cok önemli tabi onlarıda görmek lazım.

Kim tek başına kimi şampiyon yapmış söyle bakalım?

Geçen sezon Sue Bird ve LJ'nin 7 maçta da Penny ve Diana'yı nasıl ezdiğini gördük.

Neyse sallayin paralari artik, belli ki bu sene iddiali olalim diye biraz fedakarlik yapilarak moralmen aldigi ivme kesilmek istenecek ezeli rakibin. bu stratejiler onemlidir. yalniz ben kalici basarinin yerli oyuncularin yeterliliginden beslendigini dusunuyorum

en sonunda kendine geldin. bu arada hep türk oyuncu farkı diyorlar. lan 1 tane nevriye farkı var işte. birseli katmıyorum okadar. bizdede seneye gülşah gümüşaydan cok şey bekliyorum. baharda var barbara turnerde gelirse bence arada bi fark olmaz..

GSTV deki haber programini izliyorum su an , sunan kizda bir sikinti var

WNBA'den bahsediyorum, o maçta LJ de yoktu zaten.

sue birdle lauren jakcson da peny ve taurasi kadar iyi oyuncular. zaten ben euroligi alırız demedimki. bende yanındakilere göre konustum taurasinin. alba tina var oyunkurucu ve uzun iyi secim olursa taurasi fark yaratır takımda.

beklemedeyiz gökmen özdemir bugun acıklanacak demiş...

ya bırakın artık şu istemem laflarını. şampiyonluk için şarttı bu transfer. artık macları rahat rahat izleme vakti geldi özellikle fener maçlarını :) olumlu dusunun arkadaslar

sue birdle lauren jakcson da peny ve taurasi kadar iyi oyuncular. zaten ben euroligi alırız demedimki. bende yanındakilere göre konustum taurasinin. alba tina var oyunkurucu ve uzun iyi secim olursa taurasi fark yaratır takımda.

Taurasi'nin öyle tek başına bir şey yapabilecek oyuncu olmadığını bilsin de herkes.

Geri
Üst Alt