Diana Taurasi Resmen Galatasaray M.P.'da!

Cevap: # Diana Taurasi

Nedense bayan basketbolda en tuttugum oydu . Belki bu Diana daha kaliteli olabilir ancak Cappie denen kadin hakkaten feci bir sokak basketbolu oynuyor. Tam disi Keita. Nedense aklima geldi. Ben olsam ayrica Augustus u da kacirmazdim. Tamika dan filan daha iyi buluyorum Augustus u , en cok ondan verim aldik

CHUCKY_OG - 12.05.2011 13:04

nasıl bir gazla calısıyorsunuz arkadaslar:yok dee li gs ya koymak daha bir guzel olacak‚penny de gitsin vs vs gs‚dee yi almadı diyorum hala kediciklere malzeme veriyorsunuz...şimdi taurasinin bize 2 yıllık imza attığı haberi gelse ne tepki vereceksınız? kesin bunları soyleyenler bu seferde;zaten gs a gitmezdi der

antudaki ezigin yorumuna bakın bilirmiş gibi konuşmazmı birde:)

Biraz dha antu yazısı kopyalayın da neşemiz yerine gelsin :D

Uçmuyorum,göreceksiniz.

Alba Torrens'i de unutmamak lazım.

Hem daha transferler bitmedi...

İnşallah öyle olur ama böyle bir hamle yapıyorsan bundan sonraki hamleler çok daha kritik. Yoksa futbol takımındaki olay tekrarlanır, önde Baroslar Keitalar , arkada mustafa ayhan muhabbeti gibi. :)

İnşallah öyle olur ama böyle bir hamle yapıyorsan bundan sonraki hamleler çok daha kritik. Yoksa futbol takımındaki olay tekrarlanır, önde Baroslar Keitalar , arkada mustafa ayhan muhabbeti gibi. :)

Eğer şampiyon olamazsak bu ceyhunun ..... olacak.

Sözleşme detayları: 1+1 senelik 1.7 milyon primler dahil + floryada bir villa...

Antu'dan ,bu kadar da değildir herhalde bu paraya Sue Bird-LJ getirip süpürürdük ortalığı

ben basketten pek anlamam da bu kadının adı bana ülke ismi gibi geliyor.

fransız guyanası mesela, diana taurasi, fildişi sahilleri.

Parçalı içinde 3 hatun hayal ediyordum biri oldu 2´si kaldı.Sue Bird ve Candace Parker daha sonra artık:asd:

diana_taurasi.jpg

Hatun değil basketbolcu.

Uzak dursunu mu kaldı Sercan? Şaziye ve Diana'yı aldık, Nevriye, Cappie, Nilay hepsinin yeri var artık bu takımda.

Şaziye'de henüz kesinlik yok heralde. Cappie söylentileri de vardı bir ara ona nazaran Taurasi daha alınabilir biri.

Geri
Üst Alt