Diana Taurasi Resmen Galatasaray M.P.'da!

Cevap: # Diana Taurasi

Vay be. Kaç gündür haberleri çıkıyordu ama ciddiye almamıştım. Takımın gücüne güç katacaktır, hayırlı olsun.

Yaklaşık 1 saat sonra Taurasi transferi resmi sitede açıklanacak.

Twitter

1 saat sonra açıklanacak demiş Yalçın Dümer.

Diana Taurasi | Facebook

Acayip küfürleşmeler başlamış Taurasi'nin resmi sitesinde, kadın şaşırır okursa, bu kadar nefret olduğunu tahmin etmiyordu muhtemelen iki camia arasında.

Bu Figo olayına benzedi :)

fener antuda çıldırıyolar :D altta bazı yazışmalar :D gül gül öl

-avrupa sampiyonu olabilirler...yzık oldu bize....serefli fedrasyon resmen bizim elimizden taurasiyi aldı ve gs ye verdi.....

-Tamamen bizi sinir etmeye yönelik bi hareketmiş gibi geldi bana siz benim şartlarımı kabul etmezmisiniz alın ozaman der gibi

-O değilde taraftarın comebackdiana tarzı siteler açması mı‚ bi sürü kampanyalar düzenlemesi mi‚ neler neler... Yazık oldu karaktersizin birine böylesine sevgi gösterilerinde bulunmamız.

Fener taraftarı bu kadar işte...

Canım sıkılıyordu.Eğlence çıktı ne güzel.

ilk açıklaması : "come back dediniz geldik" olmuş.*

Alıntı.:asd:

basketbol pek takip etmem ama okulda cepten antuya girdim adamlar cildirmis futbol konusunda bile bu transferden bahsediyorlar emreye karsi rovansi cok aci bi sekilde aldilar filan yazanlar var sasirdim :D

fenerbahçe'lilerin sinirine amerikadan tepki gelmiş :D

Brittany Sdao- Stay classy, Fenerbahce fans! My god you have to be the most self-centered people I have ever seen. Grow up.

Diana ile Penny yine aynı evde mi kalacak acaba. :melek:

Bunlar Augustus'i almaya calisirlar simdi :D.

Geri
Üst Alt