Diana Taurasi Resmen Galatasaray M.P.'da!

Cevap: # Diana Taurasi

Teşekkür ederim herkese...

Fazıl Ünverdi

Saat 15.00'de GSTV başına...

tamika ve augustus seneye bizde olamayacak mı şimdi, kadroda tutamıyormuyuz hiçbir şekilde :(

türk sınırlaması getirsinler lige :)

İsmail Şenol fanatik Fb´lidir zaten en az İbo kadar.Takmayın ona fazla.Kaan Kural var sadece Galatasaray´lı.İhsan Bayülgen BJK´li idi galiba.

Zaten Galatasaraylı yazarlar ve medyası dısında tarafsız olan bır grup yok arada bı kac tane ıstısna var tabıı Murat Murathanoglu(FB li) gıbı. Kaan Kural Galatasaraylı ama bugune kadar hıcbır zaman taraflı yaklasımı olmamıstır hataa en cok elestırendır ornek gecen senekı cezamızın daha buyuk olması ornek bu sne lıder oldugumuz donemde kesınlıkle lıder bıtıremeyıp sampıyon olamaycagımız gıbı bizim medyamız daha objektıf bakıyor kalıte farkı tabıı :)

Zaten Galatasaraylı yazarlar ve medyası dısında tarafsız olan bır grup yok arada bı kac tane ıstısna var tabıı Murat Murathanoglu(FB li) gıbı. Kaan Kural Galatasaraylı ama bugune kadar hıcbır zaman taraflı yaklasımı olmamıstır hataa en cok elestırendır ornek gecen senekı cezamızın daha buyuk olması ornek bu sne lıder oldugumuz donemde kesınlıkle lıder bıtıremeyıp sampıyon olamaycagımız gıbı bizim medyamız daha objektıf bakıyor kalıte farkı tabıı :)

2 söylediğindede kızılacak yada mantıksız birşey yok.

Transferde son durum az sonra ... ve GSTV'de!

2 söylediğindede kızılacak yada mantıksız birşey yok.

Kızmıyorum kı soledıklerınde haklı tam tersıne takdır edıyorum tutugu takım dıye yalakalık yapmıyor taraftara bak ben takımı nasıl savunuyorum ayaklarına gırmıyor medyada neyse soyluyor adam helal olsun.

Şu an 178 kullanıcı var. (81 üye ve 97 konuk) :D

Geri
Üst Alt