Diarra İçin Büyük Gün!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
l-equipe-de-france-de-football-lassana-diarra-apres-la-galere-les-bleus-383548.jpg

Orta sahaya iki takviye birden yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın uzun süredir peşinden koştuğu Lassana Diarra’nın transferini de bugün netleştirmesi bekleniyor.

Marsilya’da forma giyen ve Lokomotiv Moskova’ya ödemesi gereken 10 milyon Euro’luk cezayı 5 milyon Euro’ya indirmeyi başaran Diarra’nın Aslan olması için her şey yapılıyor.

31 yaşındaki oyuncu ile anlaşan Cim Bom, cezanın peşin ödemesini isteyen Rus kulübünü ikna çalışmalarında da kilit rol oynadı. Tarafların bugün ortak bir noktada buluşması bekleniyor.

Fanatik

Gelsinde ucsun su takim

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peşinat olarak Selçuk'u versek olmaz mı

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KAP bildirimi gelsin artik.

çok antipatik bir tip o kafasının tam küre hali yok mu beni zıvanadan çıkartıyor o ne lan öyle!

çok antipatik bir tip o kafasının tam küre hali yok mu beni zıvanadan çıkartıyor o ne lan öyle!
Tioete de durum daha vahim lakin sakatlığı yoksa ve 2 sene önceki performansının yarısını verebilecek durumdaysa tahammül etmeye hazırım.

Tapatalk

Muslera
Cavanda Chedjou Denayer Carole
Diarra Tiote
Bruma Sneijder Podolski
Transfer

Cenk
Linnes Semih Serdar Hakan

Selçok Tolga
Sinan Josue Yasin
Eren

Hamit, Donk, Salih, Berk, Eray, Sabri

İlgi çekici.

Tiote sakatmış, artık cebinizden para mı veriyonuz napıyonuz alın bu adamı.

Tapatalk

Tiote sakat, De Jong cop. Ister yillik 10 milyon euro verin benim icin farketmez yeterki su adami alin artik!

Maliyeti asiri olmasa herkes istiyor ama hem seneligi yuksek hem de ceza konusu

ulan bıktık artık yok büyük gün, yok son gün,yok cim bom son düzlükte:mad: alacaksanız alın almayacaksanız da adam gibi açıklama yapın maliyetinden dolayı vazgeçtik diye.taraftarı da beklentiye sokmayın.

Geri
Üst Alt