Diarra İdmana Çıkmadı!

Diarra sabah her zaman uğradığı kafeye uğrayıp çay içmemiş , öğlen vakti de kuaför randevusu varmış gitmemiş..

yoksa bu transfer gerçekleşiyor mu ne dersiniz , h.o diyelim mi?

Monaco ya gider. Bizi iyi ugrastirdi serefsiz. Bir yandan üzüldüm cünkü cidden lige görülmemis kaliteyi katabilirdi, ama diğer yandan da bu yasinda olan bir oyuncuya 20-25 milyon vermek dogru olmaz gibi.

Zaten bir daha satmayacan.. Neden 25 gömelim.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
ÜStelik 1 senesinde Avrupa'da bile yokuz.

Çok para gömecektik gitsin böylesi daha hayırlı de jong da tek kulvarda yeter bize hem riekerink in eski emektarı

Lan senin icin Marsilya Lorient macini bile izlemistim

Eğer söylentiler gerçekse Monaco da ilgileniyor diye fiyat artırdıysa almayalım hatta Monaco da son dakikada vazgeçsin de ödeyemesin cezasını mal değneği.

5 te 1 maliyetine takima katki verecek adam bulunurdu, bu isi son gune birakmamıs olsak tabi

monte carlo da bir gecede tüm paranı kaybeder ve borcunu ödeyemeyip hapislere düşersin umarım lanet ADAM.

Çıkmadıysa bizene,bizim oyuncumuzmu....

Adam son transferini yapıyor kank.

Akıllı düşünüyor.

Bizden başka teklif yoksa akıllılık değil salaklık yapıyor.Şurada kaldı 2 gün.Son gün son saatte geliyorum dese,cidden alacağımızı zannetmiyor herhalde?Marsilya'da aldığı ücretle burada alacağı ücret arasında dağlar kadar fark var ki,oradaki vergi oranları da bayağı yüksek,eğer Marsilya onun vergilerini de ödemiyorsa.

ÖZEL: Sarı-kırmızılıların transfer görüşmelerini hala sürdürdüğü Lassana Diarra'nın menajeri John Williams Gamaspor'a özel açıklamalarda bulundu.

Gamaspora özel açıklamalarda bulunduysa Diarra hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt