Diarra'dan Tarihi Rest!

nasıl takımmışız ulan bize gelmek için biri kendimi sakatlarım der öteki futbolu bırakırım der.

m'villa kac para istiyor? lass olmuyorsa zorlamaya gerek yok.

adam belliki bizden servet istiyor.

geldiginde görürsün kim diye.

diarra'yı m.topal ayarı bir önlibero sanıyon herhal.

geçen sene pek izlemedim ama bu yıl 2 maçını da izledim.. millet çok beğenmiş ama ben beklediğim diarrayı göremedim..özelliikle dünkü maçın ik yarısında çok isteksizdi savunmada adam kovalamadı topsuz alanda..
Tabi şu da var herifin kafa karışık ne olacağı belirsiz futboluna yansıyor ister istemez..Umarım 3.5 milyon civarı bir paraya hallederiz bu işi .. Kazık yemediğimiz sürece ben de çok istiyorum bu trnasferi

gotu kizil diye tabir edilen ve hircin olmayan 1 zenci ortasaha oldugu icin ayrica 10 milyon odenmesini istemedigim icin GELMESIN

geçen sene pek izlemedim ama bu yıl 2 maçını da izledim.. millet çok beğenmiş ama ben beklediğim diarrayı göremedim..özelliikle dünkü maçın ik yarısında çok isteksizdi savunmada adam kovalamadı topsuz alanda..
Tabi şu da var herifin kafa karışık ne olacağı belirsiz futboluna yansıyor ister istemez..Umarım 3.5 milyon civarı bir paraya hallederiz bu işi .. Kazık yemediğimiz sürece ben de çok istiyorum bu trnasferi

diarra düz bir önlibero degil renkta. bunu anlatmak istedim.

normal bir önliberoya ek olarak daha süratlidir. iyi top sürüp adam eksiltir.

arkadaslar selcukun zencisi bu adam

biraz daha bilekleri kivrak

gelirse cok soveriz

refik umarsızlık yönünü ben de benzettim ne yalan söyleyeyim dün dikkatimi çekti geriye dönüşte rakibini kovalamıyor..Ama selçukun zencisi çok ağır olmuş olumlu yönleri çok daha fazla ..Eksikleri olsa da bizim ligin çok üstünde bir oyuncu

refik umarsızlık yönünü ben de benzettim ne yalan söyleyeyim dün dikkatimi çekti geriye dönüşte rakibini kovalamıyor..Ama selçukun zencisi çok ağır olmuş olumlu yönleri çok daha fazla ..Eksikleri olsa da bizim ligin çok üstünde bir oyuncu
bu adamin real madridteyken de gotu kizildi renktas

dunku maca bakmadim

Lassana Diarra: "Galatasaray'da oynamama izin vermezseniz çükümü keserim. "

Keske bu ruya gerceklesse.

Lassana Diarra: "Galatasaray'da oynamama izin vermezseniz çükümü keserim. "
sirdan-adana-01.jpg

Lassana Diarra'nın gelmek istemesinde, rest çekmesinde ki sebepler tabii ki alacağı yüksek ücret ve aldığı cezaya yapacağımız maddi yardım önemli bir rol oynuyor. Ama bu oyuncu müslüman ve müslüman bir ülkeye geliyor. Lassana Diarra'nın buraya yatıp sadece para kazanmaya gelmeye değil, Galatasaray'a olan borcunu da ödemeye geleceğini düşünüyorum. Diarra'da pişman olmayız. Sahada konuşur. Takımımızın vazgeçilmezi olur. Umarım bu transfer sorunsuz bir şekilde tamamlanır.

Geri
Üst Alt