Didier Drogba Chelsea'de!

Jose oynatir drogbayi faydali da olur, seneye de yardimcisi olur herhalde

Tapatalk

Görün bakın ıslıklanacak

100 yillik bir kulübe kötü zamanlarda tek SL kupasini kazandirdi reis.

Dün Buragi görünce keske kalsaydi diyor insan.

Çok fazla süre alamaz.Son bir vefa örnegi olarak alacak Chelsea.Dünya kupasındaki hali baya bitikti çünkü.

Chelsea'de bırakacak futbolu. Güzel jest yapmışlar alarak. Fazla süre alacağını düşünmüyorum.

O stadi o seyirciyi düşünüyorum da birkaç maç kendinden söz ettirir gibi sonradan gireceği çok maç olur.

5+3 te tam bize lazımdı.İkinci yarı oyuna girip çok maç çevirirdi.Yaşlı o yüzden istemez diyen insanla bu konuyu tartışmam zaten.Umut Bulut girsin sende sonradan oyuna boşver:)

Direkt 11 oynamaz zaten.Rotasyon oyuncusu olur.Faydali olacaktir

Mavi fil geri döndü ha..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Zaten Mou'nun yardımcısı olacak bu yüzden gidiyor çok süre almaması sorun olmaz

Taptap

Drogba için en iyi tercih gibi duruyor. Arada bir oynar, eder ama sıkıntı şurada , Drogba o antrenman temposunu kaldırabilecek mi? Hiç sanmıyorum , bizde bile Dünya Kupası olmasına rağmen ayrıca bir program uygulama zahmetine girmedi.

Chelsea taraftarı olsam hiç istemezdim.

Düşünsenize, adamın Chelsea formasıyla topa son dokunuşu Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu getirdi. Böylesine efsane bi adamın olası bi kötü performansı kendileri için iyi olmaz.

Onlar İngiliz. Bizim gibi değiller... Kötü de oynasa yuhlama ıslıklama olmaz...

Onlar İngiliz. Bizim gibi değiller... Kötü de oynasa yuhlama ıslıklama olmaz...

Islıklama olacağından demedim ki. Bir efsanenin hikayesini anlatıyosun mesela... Efsanenin son vuruşunun CL kupasını getirdiğini anlatmak mı daha iyi olurdu yoksa takımda en son kulübede oturduğunu mu?

Geri
Üst Alt