Didier Drogba Duyurdu!

Berkan Yıldırım

Parçalı Üye
''So many things have been said these last few days and I normally don't react other such rumors so it's gonna be the first and last time I do it... I'm here focusing on achieving history for my team and nothing will take my eyes out of my goals!!! To all my red and yellow fans let's keep on winning until the end of the season. Ooh and good luck tomorrow to my people!''

“Son günlerde benim hakkımda birçok şey söylendi. Normalde böyle şeyler için konuşmam ama bunu ilk ve son kez yapacağım. Burada takımım adına başarılar kazanmak ve tarih yazmak için varım ve kimse beni hedeflerimden saptıramaz. Tüm sarı-kırmızılı taraftarlar, haydi sezon sonuna kadar kazanmaya devam edelim. Yarınki maç için takım arkadaşlarıma başarılar.”

Kısaca Didier bizde :)

Çok güzel adamsın Didi lakin tadında bırakmak lazım,sampiyon yap bizi sampiyon ugurlayalım seni...

politik bir açıklama olmuş sonuçta sezon sonuna kadar bizde bu dediklerini kanıtlamak istiyorsa yeni sözleşme teklifimizi varsa eğer tabi bunu kabul etmeli ha kalmalı mı gitmeli mi o ayrı mevzu tabi...

drogbaya git denmez istediği kadar kalsın kendisi bilir ne zaman gitmesi gerektiğini

Ne duyurmuş ki.? Söylediğine bakarsa sezon sonunda kalabilirde,gidebilirde.Ortada yani.

Gidip gitmeyeceğinden bahsetmemiş.

Ama şimdi bunları konuşmayın, ben takımı düşünüyorum diyor.

Gidip gitmeyeceğini açıklamamış ki sadece bunlar boş işler yarın ki maçımıza bakalım demiş .

koşan hucumda deli dana gibi koşan bi fwmiz olsa fena mı olurdu ?

iyi demişte hal ve hareketleri yazdıklarıyla zıt düşüyor niyeyse

Takimda drogba efsanesi var, millet ibra ve robben gelsin diyor yerine. Bunlar drogbanin pabucu olamaz be.

Ya vermeyin gazi arkadas. 5 yabanci olacak drogba asiri luks olur. Ayrica bu seneden daha dokulmeye basladi seneye full yatis yapar

Yalnız burada sezon sonu gitmeyeceğim dememiş. Sadece günümüze konsantre oldum demek istemiş. Sezon sonu gitmeye niyetli galiba.

Geri
Üst Alt