- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Eto'o ile gelecekse gelsin yarim sezonluguna. Gözümüz 2 adam görür forvette. Eren falan kim ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Drogba gelsin... Sneijder de toparlar Bruma bi tik seviye yukseltir Garry bile ucar yani.. Takimimda Drogba olsun varya ucarim ucarim.. Drogba gibi bi adamla top oynamak, hey gidi gunler hey... Su son yillarda en cok Galatasaraya geldigi icin sevindigim insandir kendisi.. Drogba baska ya.. OYnamasin kulubede otursun, o bile kabulum... Sneijder Bruma Drogba ne verkaclar felan yaparlar
Yaş olarak da ileri olduğu için taktik anlamında da büyük katkı verir sneijder - drogba koalisyonu şampiyonluğun anahtarı olabilir oynamasa bile kulübeden çok fazlasıyla katkı verir podolski ve yasinden 10-12 m euro para gelse forvete sadece maaş vermiş olacağız maaş sınırıda aşağıya inecek geri kalanına bir sağ bek bile iteleyebiliriz![]()
Ilk geldiginde zaten 35 idiDrogba 38 yaşına gelmiş oha lan
ben 35-36 sanıyordum
Ilk geldiginde zaten 35 idi
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
JOR Eto'o yasindan dolayi istememisti deniliyordu. Yani mümkün degil.
JOR Galatasaray'in resmi sitesine göre teknik direktör.Sneijder istiyor JOR Kim?
JOR Galatasaray'in resmi sitesine göre teknik direktör.
Benim inanip inanmama önemli degil. Resmi siteye göre teknik direktörümüz. Kim oldugunu sormustun ya hani..Sen buna vicdanen inanıyormusun