Didier Drogba Galatasaray'da İddiası!

Eto'o ile gelecekse gelsin yarim sezonluguna. Gözümüz 2 adam görür forvette. Eren falan kim ya.

Drogba gelsin... Sneijder de toparlar Bruma bi tik seviye yukseltir Garry bile ucar yani.. Takimimda Drogba olsun varya ucarim ucarim.. Drogba gibi bi adamla top oynamak, hey gidi gunler hey... Su son yillarda en cok Galatasaraya geldigi icin sevindigim insandir kendisi.. Drogba baska ya.. OYnamasin kulubede otursun, o bile kabulum... Sneijder Bruma Drogba ne verkaclar felan yaparlar

Yaş olarak da ileri olduğu için taktik anlamında da büyük katkı verir sneijder - drogba koalisyonu şampiyonluğun anahtarı olabilir oynamasa bile kulübeden çok fazlasıyla katkı verir podolski ve yasinden 10-12 m euro para gelse forvete sadece maaş vermiş olacağız maaş sınırıda aşağıya inecek geri kalanına bir sağ bek bile iteleyebiliriz :D

Melo da gelsin hatta falco erdal tugay uğur ne kadro bee

melo farfan adebayor ve drogba mütüş transferler olacaktır

edit: ve tabii ki drenthe

Son düzenleme:
Yaş olarak da ileri olduğu için taktik anlamında da büyük katkı verir sneijder - drogba koalisyonu şampiyonluğun anahtarı olabilir oynamasa bile kulübeden çok fazlasıyla katkı verir podolski ve yasinden 10-12 m euro para gelse forvete sadece maaş vermiş olacağız maaş sınırıda aşağıya inecek geri kalanına bir sağ bek bile iteleyebiliriz :D

Aynen rdas :hat:

Allahu ekber.

Tehlikenin farkında mısınız :D :D :D :D
1524932_886673118039572_1008706837_n.jpg

stopere kanata dedikleri oyunculari alacaksalar drobayi da bonus olarak alsinlar, necatiyi biliyoruz yarim sezon icin nekadar katki sagladigni burda aynisi olabilir.

Poldi satilacaksa 1 tane daha forvet lazim.Drogba'ya guven olmaz.Son senesinin 2.yarisinda yatmisti zira.Bir de frikikleri ellemezse seviniriz.

Eto'o daha faydalı olur bence. Drogba 2-3 sene önce bile zaman zaman vasat performans sergiliyordu. Şimdi daha da yaşlandı. Öyle yok 10 gol atar, 15 gol atar diye kandırmayın kendinizi. En fazla 4-5 gol atar. Ben sıcak bakmıyorum açıkcası. İlla yaşlı bir yıldız arıyorlarsa Eto'o gelsin, ya da daha genç ve kaliteli oyuncu kiralasınlar.

Trtnin bjk muhabirine göre eto nun besiktasa transferi an meselesi bende etoyu tercih ederdim yönetimin drogbayi getirme hayali varsa yanlış yapmış oluruz etoya yuklensinler

Drogba 38 yaşına gelmiş oha lan

ben 35-36 sanıyordum

Basketbol salonunda bu adam gelsin diye tezahuratlar yapiliyordu , simdi ise burun kivriliyor , ilginc

Eto gelsin

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt