# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Mükemmel öneri.Bizimde gol atan defans oyuncularımız olur.Özellikle İvanoviç'in hayranıyım. :)

Yani cok cok zor bir transfer.Belki clde oynasak daha bi kozumuz olurdu.Şuan elimizdeki tek koz para.Chelseaden daha yuksek ucret verebiliriz okadar.Ozellikle ivanovic mutiş guclu bi oyuncu sagbek oynasa bile normalde tr en iyi defans olur.Herşey var adamda ama gelmez mumkun degil:)

Goal786 Azfar Majeed

Chelsea have agreed a price with Galatsaray, but would like to wait for the appointment of a new manager before finalising the deal

15 dakika önce

Kisisel inancim Drogba'nin Galatasaray'a gelecegi yonunda . Aciklanirsa sevinirim ama cok bekledigim bir haber olur asla sasirmam . Cok is yapar biz de cok ..

[video=youtube;6k7aXJNMLH8]https://www.youtube.com/watch?v=6k7aXJNMLH8&feature=related[/video]

Etkileyici bir video

Droga gibi bir forvet TSL tarihinde oynamadı. Herif rekor manyağı olur burda.

Başkan Ünal Aysal'dan Açıklamalar - 26.05.2011 22:15 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Başkan Ünal Aysal Chelsea'li futbolcu Didier Drogba ile ilgili bir soruyu şöyle yanıtladı: "Drogba ile ilgili bizim almış olduğumuz hiçbir kararımız yok. Drogba bir kulübün oyuncusu ve hala oraya bağlı. Kulüp serbest bırakmadan ya da satış kararı almadan o konuda adım atmak doğru değil. Bugüne kadar hep bu prensibi izledik. Yabancı kulüpler için de bunu uygulayacağım."

Başkan Ünal Aysal'dan Açıklamalar - 26.05.2011 22:15 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Başkan Ünal Aysal Chelsea'li futbolcu Didier Drogba ile ilgili bir soruyu şöyle yanıtladı: "Drogba ile ilgili bizim almış olduğumuz hiçbir kararımız yok. Drogba bir kulübün oyuncusu ve hala oraya bağlı. Kulüp serbest bırakmadan ya da satış kararı almadan o konuda adım atmak doğru değil. Bugüne kadar hep bu prensibi izledik. Yabancı kulüpler için de bunu uygulayacağım."

Daha ilk postunmus haci:ka05:

Bildiğimiz birşey zaten.

Bu açıklamanın üzerine konuşmak büyük risk! Yerin dibine girme ihtimalimizde var. Nistelrooy'dan ve nicelerinden sonra yoğurdu üfleyerek yerim, size de tavsiyem bu yönde olur.

195815_130882173655650_571992_n.jpg

ünal başkanım güvenimiz sana tam ama tum yerliler elden kacıyor. umarım söz verilen yabancı futbolcular alınır.cunku bu taraftarın daha fazla hayal kırıklıgına taahammülü yok. seni seviyor ve inanıyoruz.ben eski rakipleri titreten aslanımı istiyorum...

Cocuklar inanin, inanin cocuklar.

Güzel günler görecegiz, günesli günler.

Motorlari maviliklere sürecegiz.

Güzel günler görecegiz günesli günler.

Didier-Drogba.jpg

Kendi kendimizi öyle gaza getirdik ki

yarın bigün başka bi takıma transfer olursa

Kanaltürk ve Hürriyet'in saçma sapan esprilerine maruz kalacağız.

Reports suggest that Chelsea and Galatasaray are trying to engineer a swap deal. The players exchanging sides are Chelsea’s Dider Drogba and Galatasaray’s Arda Turan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt