# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

lig biteli ne kadar oldu daha adamlar td belirleyemedi. biz olsak başkan istifa derdik :D

Aykut

Sabri-Servet-Hakan

Cana-Selçuk

Keita-Lincoln-Arda

Drogba-Baros​

Anadolu kulüplerine karşı, şu kadroyu kurup çıkacaksın biraz GALATASARAY ismini tekrar hatırlatacaksın. :)

Ya su hiddink bir cuval inciri berbat edicek.Ins atmasyon haberdir. Drogbayi alamayik, hiddink i kaybedip birde yaninda Arda yi Chelsea ye verirsek yuzyilin kazigini yeriz bence. trabzona Selcuk inan- baris ozbek kazigindan bile buyuk olabilir

Böyle ultra pahalı, yıldız isimler sezon başı tam kombine zamanı falan çıkıyor insanın midesini bulandırıyordu bu yönetim yapmaz herhalde böyle birşey...

Ya su hiddink bir cuval inciri berbat edicek.Ins atmasyon haberdir. Drogbayi alamayik, hiddink i kaybedip birde yaninda Arda yi Chelsea ye verirsek yuzyilin kazigini yeriz bence. trabzona Selcuk inan- baris ozbek kazigindan bile buyuk olabilir

Arda'yı Chelsea'ye verirsen yerini doldurabileceğin bir ücrete verirsin emin ol.Ayrıca Arda gibi türk oyuncularımızın Chelsea'de oynaması bir gururdur.

Arkadaşlar ya Drogba ya da Anelka bunlardan gönderilecek.Drogba olmazsa anelka olur üzülmeyin.

Agüero haberleri cogalmıs City ve Chelsea en büyük adaylarmıs Chelsea hem neymar hem agüeroyu alırsa drogba bize gelir insallah basarırlar bu transferleri

Dilim varmıyor artık gelmezsin demeye

Ramak kaldı inan isyan etmeye

Oynattık kafayı hep senin sayende

Gel artık güldür bu yüzümüzü bir kere

Bak yollarını gözlüyoruz biz her gece

Amannn gelmezsen gelme be! çokta şeyimde!!!:D:lol:

Bugün öğlen Abramovich ne karar verecek acaba?:)

Drogba için bir video hazırladım.

[video=youtube;3CdGYD8lnJ8]https://www.youtube.com/watch?v=3CdGYD8lnJ8[/video]

Gelllllllllllllllllllll Artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Demin Drogba'nın Liverpool'a attığı güzel bir gol aklıma geldi, onu paylaşayım dedim.

Ancak adam o kadar çok gol atmış ki Liverpool'a, bir türlü aradığım golu bulamadım.

Büyük golcü. Saygılar.

Romelu Lukaku onumuzdeki 6 gun icerisinde Chelsea'ye transferinin gerceklesecegini acikladi. Galatasaraylilarin dikkatine!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt