# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Fotomaç'ın olaya el atmasıyla birlikte hayal ürünü olduğu tamamen kanıtlanmıştır.

Olayın orjinal kaynağı, BBC sport. O yüzden Fotomaç-Fotospor istediği kadar bulaşsın, ilgilendiğimiz doğrudur, ama gelir mi bilinmez.

Cevap: Drogba'ya tampon sözleşme

Şaka maka bu adamla ciddi ilgileniyoruz gibime geliyor . Eğer bi süpriz olur gelirse evimi yakarım

yav kaynaksız haberler, olabilir veya olmayabilir inanmayın, hayır anlamadım Galatasaray sözleşmeyi verirken, bu editör yanındamıydı bizim görevlinin ?

Bunun Yalçın'la alakası yok, haber BBC haberi, ciddi ciddi ilgilendiğimizi düşünüyorum ama almak zor. Ha, ya alırsak... O zaman Adnan Sezgin'e laf edenleri merak ediyorum işte.

Peh.Birinin kafası güzel galiba.Durduk yere mesajımı editlemiş.Çok sinirliyim.:mad:

dider drogba bonservis ücreti yok... fotomaça veya fanatiğe gerek yok adnan sezgin kendi demişti telegolde ... adnan sezgin yok diyorsa kesin pazarlık masasına otururlar :)

Marsilya istiyorsa oraya gider.

Adnan Sezgin Drogbayi nerden taniyor

Adnan Sezgine göre Dünyanin en iyi Golcüsü Veysel Cihan dir kesin

balon haber saten ama yinede galiba Adnan Sezgin bi kampanya duydu Drogbayi alana Lampard bedava diye

Sahsen gelmesini istemem nedeni adam zaten 32 yasinda bize gelicek 33 olucak, vericegimiz para ortada, ortada bir carlos gercegi var onuda unutmamak gerekir, ama alirlarsada kizmam tabiki neden aldilar diye

Sahsen gelmesini istemem nedeni adam zaten 32 yasinda bize gelicek 33 olucak, vericegimiz para ortada, ortada bir carlos gercegi var onuda unutmamak gerekir, ama alirlarsada kizmam tabiki neden aldilar diye

Carlos yanılmıyorsam 36 yaşında geldi.Bu eleman 33 yaşında olacak bize geldiği vakit.Temiz 3 senesi var yani.

Drogbanin gelecegine zerre inanan varsa aklindan suphe ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt