Roberto Misiç
Yeni Üye
- 27 Aralık 2010
- 77
- 0
- 966
Cevap: # Didier Drogba
Milanında ilgilendiği söyleniyor inandırıcı geldi mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lucho Gonzalez, Drogba'dan çok daha hayirli bir transfer olur. Gelin su mübarek günde degerli kardesinizi dinleyin. Forvete ismi çok duyulmamis bir isim gelse de olur ama Lucho takim oyununa %100 etki eder.
Atanınla tutanın iyi olacak! Futbolun kuralı bu
Ben eminim Brezilya gibi liglerde onca takimda , ulkemize gore ortalamanin hafif uzerinde yetenekte 16-18 yas arasi mutlak iyi forvetler vardir, maksat bulup cikarmak ,guvenmek. Bu tip iki tane pire gibi adam koysan , zamaninda Manchester in yaptigi gibi (Andy Cole ,Yorke ikilisi) , ucuza halledilebilir bu is. Zamaninda adi sani duyulmamis Nobrenin yaptigi etkiyi unutmayin .
Drogba alınınca orta alan unutulacak diye bi kural mı var? tam tersine orta sahaya da, defansa da transfer yapılacak diye bas bas söyleniyor. Takımın yarısı değişecek deniyor. Ve bunu gerçekleştirecek maddi gücümüzde var. Chelsea kulübü yeterki Drogba konusunda kesin kararını versin.Sehir efsanesi o. Orta saha rezil olduktan sonra kalede Casillas, ileride Rooney olsa ne yazar.
Drogbanın başarısız olma gibi bir durumu yok,risk yok yani bu transferde.Başarılı olma şansı %100,%99 bile demiyorum %100.Gelsin isterse 1 tane bile gol atmasın,Galatasaray ın adını dış basında aylarca tutması mı dersin,forma gelirleri mi dersin,stat ın dolması mı dersin.Her türlü başarılı bir transfer olacak.Zaten fiziğiyle premier ligi forse eden bir adam Türkiye de tek bacakla 10 gol atar.

tek bacakla :yenieek:Maksat biraz da genc adam almak. Tamam Drogbayi bu asamaya gelince ben de istiyorum . Ama Drogba ya bu kadar para verilecegine , 16 sinda bir genc alsan ,sonra onu 25 yasinda satsan iyi bi paraya daha iyi degil mi ?
Maksat biraz da genc adam almak. Tamam Drogbayi bu asamaya gelince ben de istiyorum . Ama Drogba ya bu kadar para verilecegine , 16 sinda bir genc alsan ,sonra onu 25 yasinda satsan iyi bi paraya daha iyi degil mi ?
Maksat biraz da genc adam almak. Tamam Drogbayi bu asamaya gelince ben de istiyorum . Ama Drogba ya bu kadar para verilecegine , 16 sinda bir genc alsan ,sonra onu 25 yasinda satsan iyi bi paraya daha iyi degil mi ?
sanki oyalanıyoruz gibi geliyor bu transfer haberiyle, aslı çıkmayacak herhalde.