# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

chelsea'ye yeni hoca gelmeden drogbanin ta...gini bile koklayamayiz

benim duyumum o yonde redneckdash

yalçın dürüme elestirileceksin,seni kimse kurtaramaz dedım adam tehdit algıladı atar yapıyor.hahaha silip engelledi beni facebookta hahahaha

alacaz drogbayıııı az kaldı az :D

onu bunu bırakında ua forumda verilern transfer şifresini çözmeye çalışın arkadaşlar:D

kim engelledi beni transfer nöbetinden küfürmü ettim hayırdır nedir bu ya insanları soğutmayamı çalışyıosunuz.. napmışım forum kurallarına aykırı ?

yanliz degilsin renktas benide engelediler dunden beri giremiyorum ne yaptima bile bilmiyorum bos yere ceza aldim sanirim baskas ile karistirdiler beni.

yanliz degilsin renktas benide engelediler dunden beri giremiyorum ne yaptima bile bilmiyorum bos yere ceza aldim sanirim baskas ile karistirdiler beni.

Ticket açıp yanıt alabilirsiniz.

Lakin, inanın bana bir yanlışlık yoktur. Ceza alanların %99,5 'u "Aa ben onun konudan 1 gün atılma sebebi olduğunu bilmiyordum" oluyor.

Cezalarınız da muhtemelen 1 gün sürelidir.

Adnan Öztürk: "Abramovich ne derse o!"

Pilav Günü'nde gazetecilere açıklamalarda bulunan Adnan Öztürk, “Drogba transferinde, Chelsea'nin teknik direktörünün kim olacağı önemli değil. Kararı Abramovich verecek” ifadelerini kullandı

fft1mm1448789.jpg

Sarı-Kırmızılılar’ın heyecanla beklediği Didier Drogba transferindeki son gelişmeleri, yine Adnan Öztürk açıkladı. Daha önce oyuncuyla her konuda anlaşmaya vardıklarını ve Roman Abramovich’in kararını beklediklerini söyleyen 2. başkan, yine benzer sözler sarf etti. Bazı basın organlarında çıkan, “Hiddink, Chelsea’nin başına geçerse Drogba kalacak” yönündeki haberleri hatırlatan Adnan Öztürk, “Chelsea’nin başına Hiddink kadar Rijkaard’ın da geçme durumu var.

Ancak takımın başına hangi teknik direktörün geleceği hiç önemli değil. Çünkü Drogba hakkındaki kararı verecek olan Abramovich’tir, teknik direktör değil” diye konuştu. Bu transferi futbolcu bazında bitirdiklerini tekrarlayan Öztürk, “Chelsea kulübü de ikna oldu. Artık Abramovich’in ağzından çıkacak tek bir sözü bekliyoruz. Drogba, Chelsea için sembol olmuş
özel oyunculardan biri. Peter Kenyon, bu transferi dakika dakika takip ediyor” diyerek son gelişmeleri aktardı.

Fanatik

Cevap: Adnan Öztürk:"Abramovich ne derse o!"

Bir tek bu adama güveniyorum.

Artik bir karar verse abramovic, zahmet olacak ama!

eğer gerçekse bu haber bize gelir drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt