# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Galatasaray sonunda Abramovich'i ikna etti

Galatasaray'ın CEO'su Peter Kenyon, Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'ten Fildişi'li yıldız Drogba için söz aldı

Galatasaray transferdeki büyük hedefi Didier Drogba'da mutlu sona adım adım yaklaşıyor. Bu transferi bitirmekle görevlendirilen Galatasaray'ın CEO'su Peter Kenyon, Chelsea'nin patronu Roman Abramovich ile Londra'da yaklaşık yarım saat süren bir görüşme yaptı. Kenyon'un Rus iş adamını ikna etmeyi başardığı gelen haberler arasında.

Daha önce çalıştığı Chelsea'nin büyümesinde önemli rol oynayan Kenyon'un, Abramovich'ten "Yeni gelecek hocamızın Didier'i düşüneceğini sanmıyorum. Sanırım onu satacağız ve önceliği G.Saray'a vereceğiz" diye söz aldığı öğrenildi.

9_gazetebaslik.gif

Peter Kenyon bizim CEO muz değil

Sosyalist basın yine sallamış.

Dün resmi siteden bi açıklama yapıldı ondan sonra bu transfere hiç güvenim kalmadı

ingirtete basınında da drogabanın bize transferi ile ilgili hiçbir haber çıkmıo belikide yeni yönetim taraftarı gaza getirmek gündemi meşgul tutumak için bilerek böyle haberler çıkarıyodur hem dün resmi sitemizden yalanlandı drograba ve chese ile anlaşıldığı haberleri

Zokora imza toreninde drogba ile ilgili tiyo verdi..

çok gündemde bu transfer,yönetimde rahatsız işin açıkçası.elbette istenilen bir transfer ama biraz zaman lazım zira chlesea teknik direktörünü bulamadığı için böyle sancı çekiyoruz dolayısı ile bu ay sonuna kadar drogba gelirse gelir gelmez ise zaten kafa yormaya gerek yok ancak ben geleceğini tahmin ediyorum,çok ciddi belirtiler var bu transferde.

'Didier Drogba will marrying his girlfriend, Lala. The party will be held in June or July.

All his colleagues at Chelsea will be invited, Manchester City player, Kolo and Yaya Toure and Arsenal defender Emmanuel Eboue will also attending.

Lala is Drogba’s girlfriend since he was still playing in France until Drogba become world class players like this time.

Drogba’s wedding party reportedly will not be open to public, Drogba had no intention of selling coverage rights to his wedding.'

Reyis evleniyor :tiphat:

Galatasaray Abramovich'i ikna etti

Galatasaray'ın CEO'su Peter Kenyon, Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'ten Fildişi'li yıldız Drogba için söz aldı.

galatasaray_abramovichi_ikna_etti.jpeg

Galatasaray transferdeki büyük hedefi Didier Drogba'da mutlu sona adım adım yaklaşıyor. Bu transferi bitirmekle görevlendirilen Galatasaray'ın CEO'su Peter Kenyon, Chelsea'nin patronu Roman Abramovich ile Londra'da yaklaşık yarım saat süren bir görüşme yaptı. Kenyon'un Rus iş adamını ikna etmeyi başardığı gelen haberler arasında.

Daha önce çalıştığı Chelsea'nin büyümesinde önemli rol oynayan Kenyon'un, Abramovich'ten "Yeni gelecek hocamızın Didier'i düşüneceğini sanmıyorum. Sanırım onu satacağız ve önceliği G.Saray'a vereceğiz" diye söz aldığı öğrenildi.

kralspor.ensonhaber

Galatasaray Abramovich'i ikna etti

Galatasaray'ın CEO'su Peter Kenyon, Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'ten Fildişi'li yıldız Drogba için söz aldı.

galatasaray_abramovichi_ikna_etti.jpeg

kralspor.ensonhaber

Yalan haber hepsi. Keşke Vucinic alınsa yaa, Drogbadan çok daha akıllıca transfer..

'Didier Drogba will marrying his girlfriend, Lala. The party will be held in June or July.

All his colleagues at Chelsea will be invited, Manchester City player, Kolo and Yaya Toure and Arsenal defender Emmanuel Eboue will also attending.

Lala is Drogba’s girlfriend since he was still playing in France until Drogba become world class players like this time.

Drogba’s wedding party reportedly will not be open to public, Drogba had no intention of selling coverage rights to his wedding.'

Reyis evleniyor :tiphat:

Bu kısım ilgimi çekti, vay be, demek düğüne bile sponsor alınıyormuş...Yakında gençler gerdek için bile sponsor olacaklar korkum odur..

^^^^

Sonra birde TR'deki topçular 'medya baskisi çok yhaaa' diyor. Ingilterre'de adam'in seyini belliyorlar. Terry Rooney Ronaldo fln az çekmedi.

Bu kısım ilgimi çekti, vay be, demek düğüne bile sponsor alınıyormuş...Yakında gençler gerdek için bile sponsor olacaklar korkum odur..

Drogbanin türkiyede gerdege girecegi tek kisi f7li volkandir, sponsora gerek kalmaz, volkan zencilere megillidir .

Allah Volkan`ı nasıl biliyorsa öyle yapsın! Adama gelinlik giydirdik, nöbetten atıldık... :D Hadi gel Drogba

"Taraftar çıldırdı, Drogba'yı istiyor." tezehüratının hakkını vermeye çalışmış bir renktaşımızın yaptığı videoya Twitter'da rast geldim. Buyrun :D

[video=youtube;frn1B9nLw4s]https://www.youtube.com/watch?v=frn1B9nLw4s[/video]

Olm ciddiyim, su Drogba'nin ... muhabeti komik degil.

istediginiz kadar raporlayin bunu ... dedi diye ama komik degil iste, hatta Drogba'nin ... hakkinda bu kadar konusmaniz baya bi tuhaf.

Osman Altunterim hırbosunun iddiası odur ki;

- Bir Trabzonspor muhabiri ile telefon görüsmesinde Drogba Zokora'ya Galatasaray dan teklif aldığını söylemiş düşünüyomuş.

bla bla bla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt