# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Drogba'dan İyi Haber

Ikisi de gelsin. :D

Drogba gelirse Forlan gelsin istemem (zaten yönetim ikisini almaz) çunku Forlana vericeğimiz parayı , gidip ust duzey bi orta saha oyuncusuna veririz.

Drogbayı bonservissiz alacağız,forlana en az 6 m vereceğiz.Drogbanın forlandan çok daha iyi olduğunu da varsayarsak drogbanın gelmesi muhteşem ötesi olacak.Forlana vereceğimiz bonservis parasını muntari gibi leş ötesi adamlar yerine daha iyi bir adam alırız ortasahaya.

İkisi birlikte gelmez . Drogba her zaman önceliklidir tabi ki ancak Forlan'a da hayır diyecek adam tanıyorum .

Muslera

Sabri - Ujfalusi - S.Taşçı - Çağlar

Reyes - Selçuk - Kallström - Arda

Forlan - Drogba​

Defansı halletmediğimiz sürece -istersek Messi'yi alalım- birşey değişmez.

Bu sefer umut bağlamıyorum arkadaş.Ntv'ye güvenmiyorum hiç bir şekilde.Ama İnşallah haber doğrudur.Baştan beri hepimiz Drogba'yı istemiştik, umarım gerçekleşir.

Trt 3 kadro yapmış beyler

Aykut

Selçuk İnan - Servet - Elmander - Ujfalusi

Forlan - Reyes - Arda - Baros

Drogba (İki kişilik saymışlar)

Cevap: # Didier Drogba

istediği yıllık ücret biraz aşşağı çekilirse alınır ama yönetiminde stadı full dolduracak bir kadro yapacaksa drogba gelmeli,terim ile drogba coşar arenada..

Menajer Pierre Firelot : ''Takımın başına sanırım Villas-Boas geçecek.kendisinin verdiği rapora göre Drogba seneye Chelsea'de olmayacak.En cazip teklifi Tottenham'dan değil Galatasaray'dan aldık.Teklif iyi.Çok kısa bir süre içinde geleceğimizi belirleyeceğiz.Didier düzenli oynayacağı bir takım istiyor.Galatasaray'a çok yakınz.Ancak kesin birşey henüz yok.Real Madrid'den hiç teklif almadık.Milan'ın ise önerdiği komik rakamı reddettik.1-2 hafta içinde herşey belli olur...''

RTI1 kanalına TR saati ile 14.40 civarı verilmiştir.

GelvefsaneolDrogba :)

Ulan bir bilsen nasıl sevicez seni..

Her maç..

Bir dakka düşünmezsin ciddi diyorum..

3779.jpg

Denizin buz gibi sularından gelen Drogba...

(Alıntı: Şahin K)

ohaa hem drogba hem forlan bünye kaldırmaz.ayrıca ekonomik olarak da kaldırabileceğimizi sanmıyorum.

zaten ikisinden biri alınacak Fatih Terimin 8 yabancı kullanacağını düşününce stancu ve pino'yu da eklersek altı yabancı eder ikisi de gelirse ve sırf forvet hattına ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt