# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Drogba'dan İyi Haber

Biz Drogba ismini Forlan transferi için yem olarak kullanıyorsak Drogba'da Galatasaray ismini Chelsea'ye istediği sözleşmeyi imzalatmak için kullanıyor olabilir.Umarım böyle değildir valla Forlan'ıda alsak Drogba'yı da alsak süper olur.Hatta ikisinide alamayıp sadece Reyes'i bile alsak güzel olur özellikle geçen seneyi düşününce.

hurriyet zorla feneri işin içine çekmeye çalışıyor.........

Dün arkadaşın birisi video koymuştu,Trt'de bir yorumcu(adını hatırlamıyorum) Drogba'nın menajeriyle görüşmüş,gelmeye sıcak bakıyormuş ama aldığı maaşla ilgili şunu söyledi.Drogba net 7.5 milyon Euro alıyormuş Chelsea'den bir de üstüne 2.5 m Euro reklam geliri ekleniyormuş.Türkiye'de zaten bu reklam geliri olmaz diyor.Ya adam yanlış biliyor ya da dedikleri doğruysa biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz gibi.Bu paraları vermek imkansız.Ben yine sponsor yardımıyla yıllığını 6'ya falan bağlayıp getiririz diye düşünüyordum ama o rakamları duyduktan sonra zor...

Gerçi ben yıllık rakamlara takan birisi değilim kim ne alırsa alır da bu paraları ödemek Real ya da Barca ve Arap şeyhlerinin takımları dışında hakkaten kimsenin harcı değil.

Drogba yönünden birde şöyle düşün

Bildiğim kadarıyla Chelsea ile 1 yıllık sözleşmesi var dediğine göre 10m euro alacak.Sözleşmesi bitince bu adamın hangi kulüpte ne kadar parayla oynayacağı hiç belli olmaz.Galatasaray senelik 6 m euro verirse 3 sene için 18m garanti,net para yapar.Yani Drogba 18m euro garanti için,10m euro garanti paradan vazgeçebilir

Drogba yönünden birde şöyle düşün

Bildiğim kadarıyla Chelsea ile 1 yıllık sözleşmesi var dediğine göre 10m euro alacak.Sözleşmesi bitince bu adamın hangi kulüpte ne kadar parayla oynayacağı hiç belli olmaz.Galatasaray senelik 6 m euro verirse 3 sene için 18m garanti,net para yapar.Yani Drogba 18m euro garanti için,10m euro garanti paradan vazgeçebilir

O da aklıma geldi ama bir de Malaga faktörü var.Sahipleri kafaya koyarsa Chelsea'den aldığı parayı verebilir.

zaten her sene savunmadan gidiyoruz hatırlayın feneri yenerken savunma malca bir hareketle bizi 1-0 dan 1-2 ye getiriyor hep bizde gol atmada sorun yok kimi koysan atarda arkada tutan yok :D

o değilde ünal başkanın yaptığı en büyük yalnışı söliyim.

Eğer Drogbayı vaat ettiysen, artık kimi getirirsen getir beklentileri karşılayamazsın.

O adamı ya alacaksın, ya da o adam ayarında bir adam alacaksın ( Mesela cambiasso )

Ama yoooooook vallaha olmadı deyip ujfalusiyi getirirsen adama hangi tarafıyla gülerler bi düşünmek lazım.

Zorla Drogbayı aldırtıcaklar bize.

Başkan bunun altında ezilmez,parası neyse verir alır.

Su saatten sonra agzimiz sutten yandi bir daha Medya ALLAH 1 dese, Imam'a bir daha sormadan inanmayin. Ne zaman adam Istanbul'a gelir imzayi atar, resmi siteden ''IMZALADI'' duyurusu yapilir o zaman inanirim.

drogba için ümtlendim ben bu akşam. başka türlü bu olayın üstü kapanmaz :)

drogba veya forlan biri gelecek gibi.

Reyes'siz Forlán hicbir ise yaramaz sahsi kanaatim cunku bu adam kariyerinde atmadigi golu ATM de atti ve bunun musebbibi ara pasi ustasi Reyes'in asistleriydi. O yuzden gelmesine ben artik sicak bakmiyorum. Drogba daha faydali olur, tabii gelirse. Dedigim gibi artik Resmi site haric butun sitelere ve haber kaynaklarina karsi guvenim 0'lamistir. -'ye duser +'ya gecmez.

o değilde ünal başkanın yaptığı en büyük yalnışı söliyim.

Eğer Drogbayı vaat ettiysen, artık kimi getirirsen getir beklentileri karşılayamazsın.

O adamı ya alacaksın, ya da o adam ayarında bir adam alacaksın ( Mesela cambiasso )

Ama yoooooook vallaha olmadı deyip ujfalusiyi getirirsen adama hangi tarafıyla gülerler bi düşünmek lazım.

Vaat etti ? Ne zaman ?

galatasaray futbol klübü son kullanımı gelmiş oyuncuların oynadığı katar takımını değildir umarım bunu yönetim kurulu ve teknik heyet hızlıca anlar keza avrupada bizim capımızda hiçbir takım böyle abuk sabuk transfer politikası takip etmiyor...

Drogba abuk sabuk,son kullanımı geçmiş futbolcu he.E pes.

Drogba abuk sabuk,son kullanımı geçmiş futbolcu he.E pes.

ahh bir abuk sabuk transfer politikası ile tek başına drogba yahut reyes yahut forlanın kaliteli oyuncu olduğu gercenin farklı şeyler olduğunu anlasak..

avrupada anlamayan klüp kalmadı ama biz anlamıyoruz...

Drogba'dan süpriz telefon

Yıldız oyuncunun menajeri Tulun'u aradı, "Chelsea ile anlaşamadık. Teklifiniz geçerliyse konuşalım" dedi

60242632609.jpg

'OLMUYOR' DENİLİRKEN

G.Saray'daki transfer görüşmeleri herkesin başını döndürdü. "Olmuyor" denilen Drogba işinde dün sürpriz bir gelişme yaşandı. Fildişi Sahilli oyuncunun menajeri dün Bülent Tulun'u arayıp, "Chelsea ile anlaşamadık.Daha önceki teklifiniz geçerliyse görüşelim" dedi.

3 YILLIK İMZA ŞARTI

Chelsea kulübünde yıllık ücreti dışında yılda sponsorlardan 2 milyon euro kazanan Drogba'nın 3 yıllık imza istediği belirtiliyor. Siyahi oyuncu sponsorlarla birlikte yılda 7 milyon euro elde etmeyi umuyor. 33 yaşındaki Drogba'yı Tottenham'ın da istediği belirtiliyor.

fotomaç

Drogba'ya Çizme'den kanca!

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Didier Drogba için İtalyan devi Milan da devreye girdi.

HTSPOR.COM/Emir ÖZUYGUN

İtalyan İl Corriere dello Sport'un haberine göre; Porto'dan istifa eden ve Chelsea'nin başına geçmesi beklenen Andre Villas Boas'ın gelişiyle birlikte Fildişili golcü Didier Drogba, Maviler'den ayrılacak.

Yıldız oyuncuya Galatasaray dışında İtalyan devi Milan ve La Liga ekiplerinden Malaga'nın da talip olduğu iddia edilen haberde, Fildişili oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak Milan'ı tercih edebileceği dile getirildi.

Didier Drogba'nın, kulübü Chelsea ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

bu adam sanmıyorum ki bize gelsin bu adama gerçekten iyi paralar verilebilir Guiza gibi adamlara onca para verildikten sonra Drogba'ya helali hoş olsun ama biz Drogba'yı alana kadar genç ve iyi topçu alabiliriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt