# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Dailymail: "Chelsea, Arda için 7 milyon sterlin + Drogba'yı önerdi"

7 milyon + Malouda + Drogba'da el sıkışalım; aşağısı vallaha kurtarmaz..

ben gayet ciddiyim bugün elimizde hazarddan daha iyi futbolcu var.neden ben bunu 7ye satayım?

hazardı almaya kalksalar en az 30 verecekler,o yüzden budur yani.almıyorlarsada bizde oynar.

elimizdeki değerin farkına varın.

Arda nasıl Hazard'dan daha iyi oluyor? Bunu Hazard daha iyidir önyargısıyla söylemiyorum,sadece mantıklı fikirler bekliyorum.

Aga bu forumda baya yükseten uçanlar var ya.

Korkuyorum ki açık arttırma usulü Arda'nin fiyatı 100 milyon'a çıkacak.

çok fena uçuyorlar çok.Drogba'nın tek bacağını vermezlerdi bundan bir yıl önce Arda'ya karşılık. Millet Cech,Essien demeye başladı :D bir durun be kardeşim. Arda iyi hoş ta, Aguero'nun 40 ettiği yerde,adamı ilah yaptılar.

Drogba'yı bonservisli düşünmek mantıklı değil. Chelsea yollamayı kafaya koymuş gibi, yoksa yollamıyoruz diye net bir açıklama yaparlardı. Chelsea ticari oyun yapıyor ve takasta kullanarak kâr da olmak istiyor. Yoksa biz Drogba'yı alsak da normal yoldan 10M € vererek almayız. O yüzden, Arda'ya karşılık sadece 7M S gibi görünüyor bu teklif. Yine çok kötü değil ama 7M S az.

Drogba'nin daha bir senelik kontrati var yanilmiyorsam. Nerden baksan belirli bi degeri var Drogba'nin, o yüzden bonservisi yokmus gibi bakamayiz olaya.

Bu sene Arda'yı takımda tutmak şart.

bundan iyisi smada kaysi ben olsam dusunmadan kabul eder yanina sarpide bonus olarak verirdim

Bizim forvete ihtiyacımız yok mu ?

Yapmayın Allah aşkına Baroş'a bel bağladığımızda neler olduğunu gördük.. :o

Arda Hazard'dan iyidir,Arda en az 20-25 milyon euro eder diyen adamı scout yapmışlar bi de hey allahım.

Merih'in verdiği Agüero cevabını geçtim,Fransa'da 2 yıl üst üste yılın genç oyuncusu,bu sene de yılın oyuncusu seçilen adam ne hikmetse Arda'dan kötü olabiliyor.Garip

Elmander,Baros gerektiğinde Kazım yeterli bence Türkiye için. Hadi anıl falan da var.

Ben artık o mevkide en az Baroş kadar iyi birini görmek istiyorum. Kazım, Elmander vs. vs. değil.. Bunun dersini daha önce aldık..

Arda Hazard'dan iyidir,Arda en az 20-25 milyon euro eder diyen adamı scout yapmışlar bi de hey allahım.

Merih'in verdiği Agüero cevabını geçtim,Fransa'da 2 yıl üst üste yılın genç oyuncusu,bu sene de yılın oyuncusu seçilen adam ne hikmetse Arda'dan kötü olabiliyor.Garip

tamam kardeşim.senin zihniyetindeki adamlar 4e5e topalıda verdi.şimdi valencianın kesinlikle satmayacağı 4-5 oyuncu arasında açıkladılar.15-20 deniyor değerine.

senin gibi görüşlere saygı göstermeye bir adamıda buraya EFENDİ yapmışlar.sana göre hazard iyidir,bana göre arda.liverpool forumlarında da belçika maçından sonra ne hazardı ardayı alalım diye adamlar tonla laf yaptılar.

ben scout luğu bırakıyorum o zaman.ama senin gibi saygısız birinin efendi olması da düşündürücü.

on kerede sorsalar ardayı alırım.chelsea de sanırım benim gibi düşünüyor hazarda yapsınlar drogba artı malouda yada drogba artı 7-8 milyon euroyu.

ulaşıyorum modlara alsınlar scoutluğumu senin gibi az bilen çok konuşan adamlara devretsinler

18 mln. sterling versinler,r.madridden Garay ve Banzemayi kiraliyalim.Morinho Terime hayir demez bence.fiyatlarida yüksek olmaz bence

Arda'nın kalitesine bir şey diyemeyiz elbet. Ama zorladan 13 milyon euro eder.Dünya piyasası bu.Atletico'nun teklifinin üstüne çıkılabilmesi için Hazard gibi bir sezon geçirmesi lazım, ne bileyim ALexis Sanchez tarzı bir şeyler kanıtlaması lazım.

Baros un sakatlik yasama olasiligi karsisinda bu isimlerin hicbiri gene de yeterli degil.Gecen sene ileride Stancu,kazim,kewell,pino denendi ve genede Gecen senen in en cok gol atan futbolcusu Baros ve sadece ligin 3te 1 ini oynadi adam. Drogba olursa tabii ki cok iyi. Forlan benim bircok kisi gibi dunya kupasindaki kahramanimdi o da olursa iyi olur. Pino,stancu,kazim bizim icin bir kurtarici degil. Elmander,baros, drogba/forlan iyidir.

Ama tabiiki Arda yi da tutarsak daha iyi olur. Ama genede 7m sterlin+ drogba hic de fena bir transfer degil.Ustune birde malouda gelirse Arda nin eksigi de kapanmis olur.

15 m €+Drogba'yı verseler ancak kurtarır, Arda'ya zaten Fener 15 m € veriyor. Drogba'nın maliyetinden de kurtulcaklar zaten.

Böyle bir teklif varsa bence geri çevirmemeliyiz,hem Arda hemde bizim için en iyisi bu.

adamlar ardayı resmen 7 ye alıp 7-8 sene üst düzey top oynatacaklar

birde drogbanın 1 senelik kontratından da kurtulacaklar.

oldu ya

Teklife gore Drogba 11 milyon pound ediyormus :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt