# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kişide cevap versin bana nereden çıktı Drogba arkadaş? Haberi nerede? Herkes geri gel diyip duruyor

Kimseyi almayacaklarsa alsinlar, ciddi anlamda umut kazmasi girecegine bu adam 70. dakikada girip 2 top indirse 2 kafa vursa 2 omzuna alsa yeter

Son 20-30 dakika oynaması için çok para vermek mantıklı değil.Yöneticilerin hatalı transferleri arasında elbette iyidir ama yinede yeterli olmaz. Ama sportif direktörlük şahane olur.

Tapatalk

Severim kendisini ama son senesindeki Dünya kupasına gidicem ayağına kendini riske atmama olayı beni gercekten cok üzmüştü onun için genç birini tercih ederim.

Severim kendisini ama son senesindeki Dünya kupasına gidicem ayağına kendini riske atmama olayı beni gercekten cok üzmüştü onun için genç birini tercih ederim.

Vallah bende daha iyi ve genç birisini tercih ederim de mevcut yonetim ve Hamza transfer konusunda o kadar başarısız gözüküyorlarki transfer beklentiler gittikçe düşüyor.

3 milyon futbol hayati bitmis drogbaya verilecegine 2 milyon üzerine katip araujoyu alsinlar.

MLS çok dikkate alınmamalı çünkü orada futbol bir eğlence aracı. Sırf takımların twitter hesaplarına baksanız nasıl bir futbol olduğu anlaşılır. Bizdeki kadar mücadele yok ama bu ne kadar büyük oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez.

lan adam daha 1 sene önce ramos chiellini gibi adamlari sirtina bindirip gezdiriyordu mlsde 9 gol atmis cok mu

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

13-14'te tek başına gruptan çıkardı bizi lakin sezon sonuna doğru Dünya Kupasına gidebilmek için yattı diyebiliriz.

MLS çok dikkate alınmamalı çünkü orada futbol bir eğlence aracı. Sırf takımların twitter hesaplarına baksanız nasıl bir futbol olduğu anlaşılır. Bizdeki kadar mücadele yok ama bu ne kadar büyük oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez.

Bizde olum kalim meselesimi :asd22:

Drogba bize gelse iş yapar adam yanılmıyorsam 2 veya 3 frikik golü attı 7 maçta. Demek ki bol bol frikik çalışıyor bizde doğrusu düzgün kaleyi bulmuyordu. Bunun oynadığı lig ile alakası yok attığı frikikler müthiş.

ah ulan ah efsanenin adını görüp duydukça diyorum attan inip eşege bindik.Umut bulutu şu hali bile cebinden çıkarmaya yeterdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt