# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

hedefin avrupa olduğunu biliyoruz. 1+1 yıllık bana saçma geldi, zaten ilk yıl avrupa'da yokuz. en az 2+1 olur gibi geliyor bana.

biri bi salladı hepsi onu kaynak göstererek haber yapıyor haa.ben gelsin isterim ama ne bileyim düşündükçe bize gelmesi saçma olur diye düşünüyorum.Avrupada olsa neyse sırf para için gelir diye düşünüyorum ama umarım gelirde iyi bir performans sergiler.

Didier-Drogba-resimleri.jpg

[video=youtube;Y3hrzRUhMho]https://www.youtube.com/watch?v=Y3hrzRUhMho[/video]

drogba 2 yıl kalsada yeterlidir bizim için,zaten 2 yıl sonra 36 felan olacak,abartmaya gerek yok,o yaşdan sonra zaten drogbada başarı için değil para için oynayacakdır ancak o zamanın şartları drogba için güzel olursa,ortamı severse o zaman işler değişebilir ,her halükarda drogba 2 yıl için bizde iş yapar,hava katar ve heyecan getirir,2 yıl sonrada klübün geleceğ nokta zaten şuankinden çok yüksekde olacağı için drogbadanda iyi oyuncular alabiliriz.Bizim eski havamızı bulmamız gerek,drogba gibi 1-2 oyuncu ve teknik adam getirilse çok şey değişir klüpde.

Görüyon drogba reis etoo haberi çıkınca yüzüne bakmıyorlar !!! Sen gel gerisi yalan :D :D

Drogba akarrrrr

Baros'u satsınlar.

İkisi de gelsin.Hem Didier hem de Johan.

Basında böyle Harewood, Pektemek, Semih, vb. isimler çıktıktan sonra Elmander çıksa herkesin hoşuna giderdi. Şimdi basın Drogba, Milito gibi isimleri atıyor ki Galatasaray taraftarı hayal kırıklığına uğrasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt