# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Drogba Cimbom'a koşuyor

Drogba transferinde G.Saray'ın tek rakibi Marsilya. Ancak İngilizler'e göre Cimbom, Fransız ekibinden daha avantajlı.

avantajımız ne onuda açıkla fotomaç :D

Drogba transferinde G.Saray'ın tek rakibi Marsilya. Ancak İngilizler'e göre Cimbom, Fransız ekibinden daha avantajlı.

avantajımız ne onuda açıkla fotomaç :D

Yabanci basindan araklama haber iste.. kaynaginda da belirtilmiyor neden bizim avantajli oldugumuz. Onerilen paranin miktaridir muhtemelen.

Cevap: # Didier Drogba

drogba gelse varya mükemmel olur bana göre dünyanın en iyi santraforu tabi bana göre katılmayanlar olabilir adamda ne ararsan var boy 1.91 boya göre hızı cok iyi teknik güc kafa calım atma agresiflik top bile kapıyor top saklama spektekuler goller atma karizmaa liderlik özelliği takım oyuncusu olması oooo daha ne sayim suan bıraksa real alsa real taraftarı bile bu yasında sevinir böle bi adam drogba lampard da yanında promosyon olarak gelse benden mutlusu olmazdı

Drogbanın bize gelmek istediğini sanmıyorum.İlk 3te falan olsaydık inanırdım ama uydurma transfer haberi diye düşünüyorum.

Nedense olur gibi hissediyorum bizim spor basını bu durumda olunca yabancı kaynaklı haberler olması heyecanlandırıyo.

Bi o kadarda mevcut yönetim hemen o heyecanı akılda belirip kaybettiriyo :sopa:

Forumda Drogba´yi begenmeyen ve istemeyen mutlaka cikacaktir :)

koşmasın mümkünse... yok gerçekten koşuyorsa biz daha hızlı kaçalım... 30 üstü eski yıldız sevdasını anlamak mümkün degil... hele ki daha hemen yanıbaşımızda taptaze örneği varken... sen daha edin dzeko'ya milyon tane asist yapıp onun ışıldamasını sağlayan adamı sakız çiğniyor diye kadro dışı bırakacaksın... drogbaya kiminle servis yapacaksın?... ayhan'la mı?... barış'la mı?... yaa bırakın bu işleri... 2-3 sene önce galli gareth bale'i getirseydik, bank asya'da bunlardan kamyonla var derdik... biz ancak bu kadar anlıyoruz futbol'dan... daha dogrusu işte bu kadar anlamıyoruz futbol'dan...

not: zaten bunun medya asparagası oldugu konusunda hic sühem yok... gelecegini, hatta gelme düsüncesi bile oldugunu zannetmiyorum... benim lafım "drogba cimboma" lafına bile göbek atan sevgili arkadaslara...

koşmasın mümkünse... yok gerçekten koşuyorsa biz daha hızlı kaçalım... 30 üstü eski yıldız sevdasını anlamak mümkün degil... hele ki daha hemen yanıbaşımızda taptaze örneği varken... sen daha edin dzeko'ya milyon tane asist yapıp onun ışıldamasını sağlayan adamı sakız çiğniyor diye kadro dışı bırakacaksın... drogbaya kiminle servis yapacaksın?... ayhan'la mı?... barış'la mı?... yaa bırakın bu işleri... 2-3 sene önce galli gareth bale'i getirseydik, bank asya'da bunlardan kamyonla var derdik... biz ancak bu kadar anlıyoruz futbol'dan... daha dogrusu işte bu kadar anlamıyoruz futbol'dan...

not: zaten bunun medya asparagası oldugu konusunda hic sühem yok... gelecegini, hatta gelme düsüncesi bile oldugunu zannetmiyorum... benim lafım "drogba cimboma" lafına bile göbek atan sevgili arkadaslara...

Reis, az sakin ol.:)Zaten Drogba gibi bir futbolcuyu getirmek imkansızdır.

Olayı başından itibaren takip etmediğinden bu yorumu yapabiliyosun tabi drogma haberinin ilk çıktıgı zamanki forum konularında kim ne yazmış bi araştırırsan kimsenin göbek falan atmadığını görürsün..

Ama bu kadar farklı ingiliz haber kaynağının haber yapması benim için olayı inandırıcı hale getiriyo.

Orta sahada kazmalar oynadıktan sonra Drogba gelse ne olacak.

Olayı başından itibaren takip etmediğinden bu yorumu yapabiliyosun tabi drogma haberinin ilk çıktıgı zamanki forum konularında kim ne yazmış bi araştırırsan kimsenin göbek falan atmadığını görürsün..

Ama bu kadar farklı ingiliz haber kaynağının haber yapması benim için olayı inandırıcı hale getiriyo.

asıl beni için de o kısmı inandırıcılıktan uzak... zaten bunun asparagas bir haber olduguna inandıgımı da söyledim... ingiliz medyasının ve özellikle tabloid gazetelerin bizim medyadan bir farkı yoktur... tek yaptıkları kim kimin karısıyla yattı... beckham hangi masaj salonundan cıktı seklinde haberlerdir... bu arada emin ol bütün mesajları okumadan yorum kesinlikle yazmam :)

asıl beni için de o kısmı inandırıcılıktan uzak... zaten bunun asparagas bir haber olduguna inandıgımı da söyledim... ingiliz medyasının ve özellikle tabloid gazetelerin bizim medyadan bir farkı yoktur... tek yaptıkları kim kimin karısıyla yattı... beckham hangi masaj salonundan cıktı seklinde haberlerdir... bu arada emin ol bütün mesajları okumadan yorum kesinlikle yazmam :)

Okumamışsındır yahu bütün mesajları :D

Bu konudan bahsetmiyorum drogbayla bu iddayla ilgili yorumları diyorum :D

O kadar çok şeyi okumamışsındır :D

Neyse reisdir drogba şu an göbek atıyo olmasamda gelsin düşünürüz bişeyler :D

Okumamışsındır yahu bütün mesajları :D

Bu konudan bahsetmiyorum drogbayla bu iddayla ilgili yorumları diyorum :D

O kadar çok şeyi okumamışsındır :D

Neyse reisdir drogba şu an göbek atıyo olmasamda gelsin düşünürüz bişeyler :D

okudum okudum... valla bak :)))) drogba gelsin cinayet bile islerim diyenler bile var... ne piskopatlar var brehhh brehhh... :))

Avrupa'da olmayacak bir takımda ne yapsın Drogba , haber tamamen yalandır , uyutuyoruz kendimizi.

bu lige hagi 31 yaşında geldi neler yapatğı ortada 34 yaındaki alexide görüyoz drogba kim bilir neler yapar ama gelmez gelemz gelmz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt