# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal'ın ilk bombası : Drogba

Drogba için yorumumu daha önce yapmıştım. Drugba :) Adam 2 sene daha premierde çok rahat top oynar ne işi var Türkiyede.

Yalan haber olmamasını o kadar çok isterdim ki :)

Şu ülkede spor haberi yapmak kadar kolay iş yok arkadaş

Dolgun ucret karsiligi gelmemesi icin hic bir neden yok . Cok acik ve net soyluyorum bu yastaki oyunculari ne kadar iyi olursa olsun getirmek okadar da zor degil . Normalde karsiyim bu yastaki transferlere ama bazi oyuncular ayricaliklidir benim icin Drogba da bunlardan biri . Dedigim gibi hic de zor gormuyorum Turkiye'de ki uc buyuk takima da gelebilir . Bunlarin icinde Galatasaray en buyuk ihtimal . Hic Sampiyonlar Ligi felan denmesin adamin CL de oynamak umrunda olmayacaktir .

Gelebilir, ikna kabilyeti ve para bu isi bitirir.

Ama sanmiyorum bir temasin oldugunu.

At yalanı ....... inananı

Pff

Dolgun ucret karsiligi gelmemesi icin hic bir neden yok . Cok acik ve net soyluyorum bu yastaki oyunculari ne kadar iyi olursa olsun getirmek okadar da zor degil . Normalde karsiyim bu yastaki transferlere ama bazi oyuncular ayricaliklidir benim icin Drogba da bunlardan biri . Dedigim gibi hic de zor gormuyorum Turkiye'de ki uc buyuk takima da gelebilir . Bunlarin icinde Galatasaray en buyuk ihtimal . Hic Sampiyonlar Ligi felan denmesin adamin CL de oynamak umrunda olmayacaktir .

nerden biliyon olmadığını drogba ile mi konuştun ?

nerden biliyon olmadığını drogba ile mi konuştun ?

Neyi nerden biliyorum ? Arkadasim fikir yurutuyorum fikrimi soyluyorum . Soyledir boyledir demiyorum . Her cumlenin basina bence mi koymam gerekiyor benim fikrim oldugunu anlaman icin ?

Galatasaray artik böyle doymus Futbolculardan uzak durmali... Bizim seviyemiz Porto, Benfica, Athletico Madrid, Olimpique Lyon, Lille, Ajax, Eindhoven, shakhtar Gibi Genç ve duyulmamis isimleri Avrupa Futboluna katmak olmali..

Drogba, Guti, Carlos gibi Transferler bizi Katar, Kuvveyt arap Ligleri imajina düsürüyor..

Ben Yillik Drogbaya verecegimiz 4 Milyon yerine o Paraya Afrika'dan, Güney Amerikadan 6-7 Milyona 17-20 yas arasi Bir Yildiz adayi getirirdim..

Parayı bulursak gayet de gelir ama,

Şiimdikilerin elde patlama potansiyeli yüksek.

Dolayısıyla paramız yetmez.Heveslendirsinler beniiii :p

Önce yerli kalitemizi yükseltelim yabancı transferinin acelesi yok

drogba gelsin volkan ülkeyi terkeder:D

Yakışır TT Arenaya-Drogba ve golleri:yenieek:

Bir de Keita geldimi süper olur birlikte yeni mabedimizde takla atarlar:D

Çok güzel hayaller bunlar:)

Adebayor daha gerçekçi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt