# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

inception-top_288x288.jpg

:D

drogba barosla birlikte en az 2 sene daha forvet ihtiyacı hissetirmez Galatasaray'a. yanlız genç forvet alınmasını tercih ederim.

20 Milyon € verecek gücümüz yok. Üstelik 33 yasinda

Drogba´ya artık kimse 20 milyon avro vermez.+10 veren ilk klube satar Chelsea.

8-9 verilir Drogba icin. Ismi var forma satisi kar getirir ismi var ismiyle bile Turkiye Ligi'nde rahat gol krali olur eger biraz gayret gosterirse, iyi bir takimla Avrupa'da cok isimize yarar 2-3 yil vs. vs.

Drogba'nın sözleşmesi bitiyor zaten?

(Alıntı);

Mehmet Akif Karamızrak (alisamiyen.net)

O günlerde Juninho ismi basında dolaşırken Lincoln ile anlaşıldı Shalke ile görüşmeler devam ediyor diyen bir abimden, Ünal Aysal seçilirse Fransa ve Belçika liglerinden 4-5 oyuncu transfer edileceğini öğrendim bugün. Abdurrahim Albayrak floryadan ve yerli oyuncu transferlerinden sorumlu olacakmış. Adnan Öztürk'te araya hiçbir menejer katmadan yabancı oyuncu transferlerini kendisi görüşerek yürütüyormuş, Fransa ligi ağırlıklı. Hoca konusu hala belirisiz, Terim reddetmiş kesin olarak.

Mehmet Akif Karamızrak (alisamiyen.net)

Terim ile 2 kez görüşülmüş ilkini Adnan Öztürk yapmış, 2.gürüşmeyi liste kesinleşince Ali Dürüst yapmış. Ailem istemiyor bende artık Türkiye'de çalışmayı düşünmüyorum demiş.

Oranin admini tam tersini soylemis ayrica ScoutGs'dede Fatih Terim'le anlasildigi soyleniyor

Oranin admini tam tersini soylemis ayrica ScoutGs'dede Fatih Terim'le anlasildigi soyleniyor

Scoutgs'den biri de dediğin gibi Fatih Terim ile 5 yıllığına anlaşıldı diyor.Aynı zamanda şunları da demiş:''İnternet üzerinde başka bir platformda 2 protokol gördüğümü bunlardan birinin Fransız diğerinin ise Afrikalı olduğunu mevkilerinin kaleci ve forvet olduğunu yazdım. O yüzden buraya da paylaşabilirim diye düşünüyorum. İsim sormayın arkadaşlar klübümüz zor durumda kalmasın.

Ünal Aysal seçilirse güzel haberler gelecek. İçiniz rahat olsun, inanılmaz bütçelerle inanılmaz oyuncuları getirecekler.

Ekstra bir bilgi olarak, Ünal Aysal hakikaten dediğini yapan bir adam benim gözlemlediğim kadarıyla. Yani kurumsallık düşünceleri açısından çok net bir şekilde söyleyebilirim bunu özellikle. Herkesin bir görevi var ve herkes yaptığı görev harici işlere bulaşmıyor, tek kafadan karar çıkmıyor.Bence hata riskini oldukça düşürür.Mehmet Cibara'nın adını çok duyarız.Bir gurbetçi futbolcu ile de kesin olarak anlaşma sağlandı.Ayrıca Samsunspor'lu Kemal Tokak ismi de geçiyor .''

Galip Öztürk twitter'da Refik Arkan ve Bülent Tulun transfer için Jack Daniels ile masaya oturuyor diye yazmış kendisinin Samsunspor ile bağlantıları var.

Kemal Tokak olabilir diyorlar.

Drogba :).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt