# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Öncelikle hoşgeldin de Avrupa'nın sayılı klüplerinden birinde oynamıyor mu zaten bu adam? :)

Haklısın zaten oynuyor, ama gene bizden daha büyük! kulüplere gidebilir ingiltere ispanya da ve eminimde belli bi istatistik yakalayan santraforu olan takımlarda dahil kimse yok demez.

Gelme ıhtımalı yuksek degıl bence. Hala daha chelsea ye bıle yarar saglıyor.

Böyle bir isme ihtiyaç var. Yaşı kaç olursa olsun. Ünal Aysal'ın da getirecek gücü var. Böyle bir transfer seyirciyi de ateşler. Umarım başarırlar.

hortladın olm şu konuyu..

şöyle günde bi on sayfa olsun yazılan..

okuması bile heyecanlı oluyo namussuzun :D

Galatasaray Drogba'nın yıllık ücretini ödeyebilir ama ödemek istemez.

Bu yüzden cetveli ve mezurayı ManU'lulara saklayın :)

Ünal baskan zahmet etmesin. Kendisi için ben 30+ bir oyuncu listesi hazirladim, çogunun da sözlesmesi bitiyor :

Nesta, Perotta, Jankulovski, Vieira, Ambrossini, Pirlo, Seedorf, Ze Roberto, Carew, Gudjohnsen, Klose, Owen, Van Nistelrooy, Crespo, Giuly, Tomasson

Kulübü batirmak istiyorsa bunlardan birkaç tanesini takima kazandirmasi yeterli.

Ünal baskan zahmet etmesin. Kendisi için ben 30+ bir oyuncu listesi hazirladim, çogunun da sözlesmesi bitiyor :

Nesta, Perotta, Jankulovski, Vieira, Ambrossini, Pirlo, Seedorf, Ze Roberto, Carew, Gudjohnsen, Klose, Owen, Van Nistelrooy, Crespo, Giuly, Tomasson

Kulübü batirmak istiyorsa bunlardan birkaç tanesini takima kazandirmasi yeterli.

allert.gif

Nesta, Vieira, Pirlo, Seedorf, Carew, Gudjohnsen, Klose

bu adamlari alirsak ne kadar iyi olur dusunemiyorum bile.

Ef sa ne vi olur

Tribündergi-DEDIKODU Galatasaray'in Didier Drogba ile 1+1 yillik sözlesme imzaladigi haberleri geliyor. Kongre bitimi ile aciklama gelebilir.

Dolaptaki sucuğu bile keserim Drogba gelirse.

Drogba gelirse sucuklarimizi keselim

Çıkan 3 formayı da alırım. Drogba gelirse, forma satışlarında patlama yaşanır tam anlamıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt