# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

bence tepki gelmisdir diye düsünüyorum reklam yapmasina gerek yok sonucta hazarbüyüka nin

Gökmen Özdenak:"Ben başkanın yerinde olsam Drogba'yı alırım" :lol:

bkz: Einstein

[video=youtube;_4-_P-H43UU]https://www.youtube.com/watch?v=_4-_P-H43UU[/video]

Didier reyisin bu videosunu hic unutamiyorum. Haksiz yere elendikleri CL 08/09'daki Barca macindan sonra hakeme saydirmisti kameralar önünde.

bilmeyenler icin: disgrace = se*efsizlik

Abi Drogba bu yaa. Bazı arkadaşlar nasıl beğenmez anlamadım. Ben Gürcistanda yaşıyorum. Gürcü arkadaşlarım sırf Drogba gelirse, Galatasaray fanatiği oluruz diyorlar..

33 yaşında ki bütün futbolculara yaşlı denir ama Drogba'ya denmez be usta, Nistelrooy'a dersin, Baba Ronaldo'ya dersin ama Raul'a, Drogba'ya diyemezsin.

Drogba, Yalçın Ayhan ve Sedat Bayrak'ı sırtına alıp gol atar lan :asd:

[video=youtube;_4-_P-H43UU]https://www.youtube.com/watch?v=_4-_P-H43UU[/video]

Didier reyisin bu videosunu hic unutamiyorum. Haksiz yere elendikleri CL 08/09'daki Barca macindan sonra hakeme saydirmisti kameralar önünde.

bilmeyenler icin: disgrace = se*efsizlik

rthilfy.jpg

Su (insert küfür) hakemin yüzünden elenmistik.

4 penalti ve bir kirmizi kart verilmedi maçta.

2 sene Drogba'yı izleyip elaleme hava atacağız diye kulübü 15-20 milyon euroluk yükün altına sokmaya gerek yok. 15-20 milyon euro verebiliyorsan git Lucas'ı al Sao Paulo'dan 10 yıl dert etme, yada kâr et 2-3 yıl sonra..

Oynayacağı futbolu değilde alacağı parayı konuşmak. Bizim futboldan anladığımız.

Unutmayin Drogba 32 yasinda EPL'de en iyi sezonunu gecirdi. Bu sene basinda sitma'ya yakalandi ve cok gucsuzdu.

2 sene Drogba'yı izleyip elaleme hava atacağız diye kulübü 15-20 milyon euroluk yükün altına sokmaya gerek yok. 15-20 milyon euro verebiliyorsan git Lucas'ı al Sao Paulo'dan 10 yıl dert etme, yada kâr et 2-3 yıl sonra..

bende aynı fikirdeyim bonservis bedeli olmazsaydı olabilirdi alınsın derdim ama 32 yaşındaki birine 10 milyon euro bonservis bedeli çok

Şuan Dünya'nın en iyi 3 santraforundan birini, Mehmet Batdal-Sakat Baros-Cem Sultan gibi dandik bir forvet hattı olan takım taraftarı istemiyor. Adnan Polat bu taraftarı kandırıp, Bank Asya oyuncuları almakda haklıymış.

bizenem alacagi paradan onu yönetim düsünsün drogba gelsin stad dolar forma satilir her türlü alacagi para cikar

drogba bizim ligte her türlü is yapar keske gelse yasli diyenler olacak ayni sorun hagi de vardi ama herkes görüyordu sonucu :)

Drogba için söylenen yıllık 5 milyon euro oldukça fazla bir rakam.

Madem bu para çıkacak kulüpten, daha hayırlı bir iş için çıksın. Drogba'nın emeklilik ikramiyesini alabileceği bir kulüp değil Galatasaray.

Drogba kadar etkili kaç tane forvet dünyada?Bonservis ödemeden böyle bir adama burun kıvırıyorsun hala.Muhtemelen bize yedirmezler zaten.Seneye realde oynarkende böyle saçma sapan konuşursun artık

Drogba için söylenen yıllık 5 milyon euro oldukça fazla bir rakam.

biraz mantıklı düşün.zaten klübünden 5milyon euro alıyomuş.fazla para vereceksinki başka bi takıma yani bize gelsin.5.5 milyon euro civarı veriyomuşuz.bana göre ucuz yani yıllık ücreti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt