# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Hakkı Turan buna da bir .gif bul kardeş.

to.gif

Drogba`ya yıllık 5 milyon vereceklerse bir o kadar formadan alacaklar.Bırakın bunların hesabını yönetim yapsın.

Drogba konusuna katiliyorum. Avrupa hayal cumlesine katilmiyorum.

Guya Uefa Kupasi da hayaldi, herkez gordu nasil herkezi dize getirdigimizi.

Talihsiz bir yorum.

Drogba'yı alınca hayal yani. Oradaki ironiyi anlamamışsınız. Yani Drogba'yı alınca yandık bittik kül olduk olacakmışız ya, o yüzden hayal. Yani Galatasaray geleceği Drogba'ya bağlı. Gelirse batarmışız, gelmezse kurtulurmuşuz.

Bir kere mallık yaptık diye bir daha yapmalı mıyız?

Ayrıca Emrah al sana daha talihsiz bir yorum. Elano'yla Drogba'yı bir tutan bir arkadaş.

Drogba'yı alınca hayal yani. Oradaki ironiyi anlamamışsınız. Yani Drogba'yı alınca yandık bittik kül olduk olacakmışız ya, o yüzden hayal. Yani Galatasaray geleceği Drogba'ya bağlı. Gelirse batarmışız, gelmezse kurtulurmuşuz.

Ayrıca Emrah al sana daha talihsiz bir yorum. Elano'yla Drogba'yı bir tutan bir arkadaş.

Pardon gerçekten öyle bir anlam çıkaramadım. Kaçırmışım ironiyi. O halde haklısın.

Bu arada benim derdim Drogba gelsin vs değil. Böylesi bir adamın bile transferinde saçmalayan arkadaşlara tepkim var belirteyim. Kaliteli ve bize güç katabilecek kim olursa alınmalı artık. Forvetsiz birtakımız son 2 sezondur. Baroş'a bel bağlamış büyük takım olmaz.

Ona gereken cevap verildi :)

Uzun zaman önce söyledik "Doktorlar Serhat'ı kendi halinde bırakın dedi"

Bunu bana yazdıysan, dediğim hiçbirşeyi anlamamışsın kardeş.

drogba yı almaya çalışıyorlar saffet sancaklı yı değil. O telaffuz edilen paralar çok normal. stancu ya 5 milyon verdik. Acıyorum bu tip adamlar için çöpe atılan paralara. şimdi drogba ya o parayı verebilrmiyiz veremezmiyiz;bizi sıkıntıya düşürürmü diye düşünüyoruz. Bazı aptallar yıllardır o paraları stancu gibi guiza çakması adamlara vermeselerdi şimdi taraftarı para muhabbetleri yapmak zorunda bırakmazlardı.

Drogba için cazip bir rakam da olabilir aynı zamanda. Chelsea'den yıllık brüt 8 milyon euro alıyor sanırım. Orada uygulanan vergi sistemi %45 oranında yani eline zaten 4,4 milyon euro gibi bir para geçiyor. Tabi bunun yanı sıra sponsorluk gelirleri gibi etmenler de vardır muhakkak ama Chelse'den aldığı rakam hemen hemen buna denk geliyor. 4,4 milyon euro ya oynayan 5 ya da 5,5 milyon euro ya hayli hayli oynar. Tabi 1 sene Avrupa'da oynamamayı göze alırsa.

Chelsea'den bahsediyoruz azımsanmıyacak bir maas veriyor ve yedek statüsüne gecti drogba ayrıca yası belli elden ya göstermelik bir bonservis isterler yada bonservis almadan alacaklarını siz ödeyin diyip yollarlar diye düşünüyorum kesin ayrılıcakta bizemi gelir baska yeremi gider orasını kestiremiyorum

Söz konusu olan futbolcu Drogba [ 53 maç 15 gol 21 asist ] alacaklarına karşılık bırakılacak bir topçu değil.

KarimCfc Karim

Drogba not even on the bench,au revoir Didier :'(

Twetter'da chelsea trafatarı birisi.

Biraz sonra başlayacak Everton maçında, 18 kişilik kadroda yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt