# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

JustFootball Just Football

Drogba not even on the bench today for Chelsea. End of an era.

Drogbayı almak gerçekten zor.Şuan dünyanın en iyi 5 golcusü arasında hala.Ama şansımız bonservisi olmaması, birde yıllık 4.5 milyon euro net para yı bizden başka verecek klüp çok zor bulur.Bundan sonra Drogba parayı düşünür bence.Ama yinede çok zor almamız.Gelirse 3 tane Forma almassam yüzüme tükürsünler.

Sanırım fener olaki şampiyon olursa hemen açıklanabilir gündemi değiştirmek için

Yalnız Baros kalıcak diyorlar.Terim Barosa sıcak bakıyor anladığım kadarıyla.Ozaman Elmander,Baros,Drogba 3 lüsü çok fazla olur.Sıkıntı yarabilir.Bunlar yedek kalıcak oyuncular değil çünkü.Drogba gelirse Baros kesin yolcu olur bence.

Yalnız Baros kalıcak diyorlar.Terim Barosa sıcak bakıyor anladığım kadarıyla.Ozaman Elmander,Baros,Drogba 3 lüsü çok fazla olur.Sıkıntı yarabilir.Bunlar yedek kalıcak oyuncular değil çünkü.Drogba gelirse Baros kesin yolcu olur bence.

2 senedir forvet yok hacı abi bana 5 forvet uyar

2 senedir forvet yok hacı abi bana 5 forvet uyar

Banada uyarda orada demek istediğim bu oyunculardan bir yada ikisi yedek olucak.O yüzden Yedek olucak adam mesela Mustafa Pektemek gibi biri olması lazım.Sorun yaratmıyacak.Drogba,Elmander,Mustafa ligi çok rahat forse eder.

Gelmeyecekse bile, bu hafta belli olsun. Bu adam gerçekten şaka konusu olmamalı. Gerçekten umutlandık, gelmeyecekse bile bu hafta belli olsun. Yoksa oldukça moralsizlik olur.

Nasıl yapmışlar anlamadım? :SS:

"https://www.galatasaray.org.la-rp.com/" fake host alanı yapmış local bir serverda abi.

Sonra bu fake alanı "view-source:https://www.galatasaray.org.la-rp.com/futbol/futbol_as/haber/10099.php" fake sayfası ile ilişkilendirip, bizim resmi kulüp haberleri sayfasının source kodu ile birebir taklit etmiş.(copy/paste)

bunu yapanıda buldum : WickedDogg nickli biri DH(reklam yasak olduğu için linki yazmıyorum). Ayrıca bugün Chelsea taraftar forumunada bu linki vermiş yetmemiş Başkanın resmini vs eklemiş topiğe.

Ektede source code mevcut. İsteyen V.Studio ya da Dreamweaver ile code design ile yapabilir. Host olarakta IIS veya Tomcat ile kendi serverınızda oluşturabilirsiniz.

scaled.php

Her an jete binebilirmis. Jetin motorlari calismis bekliyormus Drogbayi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt