# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Find Us

Map - Ozer Oxford Circus

View larger map

Click for contact form

Ozer Oxford Circus

5 Langham Place

London

W1B 3DG

T: +44 (0) 20 7323 0505

T: +44 (0) 20 7323 0111

Map - Sofra Covent Garden

View larger map

Sofra Covent Garden

36 Tavistock Street

London

WC2E 7PB

T: +44 (0) 20 7240 3773

T: +44 (0) 20 7240 3972

F: +44 (0) 20 7240 4466

Map - Sofra Mayfair

View larger map

Sofra Mayfair

18 Shepherd Street

London

W1J 7JG

T: +44 (0) 20 7493 3320

Map - Sofra St Christopher's Place

View larger map

Sofra St Christopher's Place

1 St Christopher's Place

London

W1U 1LT

T: +44 (0) 20 7224 4080

Map - Sofra St John's Wood

View larger map

Sofra St John's Wood

11 Circus Road

London

NW8 6NX

T: +44 (0) 20 7586 9889

telefon numaraları burada biri arasın da sorsun..

inanmiyosunuz galiba aradigima

paranoyak oldum iyice facede bir sayfa drogbanın yarım saat içinde açıklanabileceğini söyledi benim bildiğim;biz transferi öncelikle KAP a bildirmek zorundayız daha sonra resmi açıklama oluyor.BU saattede borsa açık olmadığına göre fazla ümitlenmeyelim bu gece.

Yanlışım varsa ya da değişik bir bilgi düzeltirseniz sevinirim

Aslinda su anda borsaya falan bi sey bildirmek zorunda degiliz; cunku transfer sezonu henuz baslamadi ve imzalanan anlasmalarin henuz gecerliligi yok, ama KAP farkli bir sey. Acilimi Kamuoyu Aydinlatma Platformu sanirim ve kendi hissedarlarina sunu yapiyoruz, bunu ediyoruz diye bilgilendiriyorsun fakat su kadar para bu kadar yil odeyecegiz diye simdi soyleme zorunluluklari yok. Oyle olmasaydi Unal Baskan bir gun once tv'de aciklayamazdi Elmander'i; zaten KAP'a da prensipte anlastik diye sadece bir bilgi sunuldu.

beyaz ile acun g..tlerini yirtiyor suan karikoyde tv8 izliyorumda

Koskoca Aslan yurekli Augustusu birakip Yerine taraftarimiza ortak parmak kaldiran Taurasiyi sakin Koruma bana!!! kimin daha iyi Galatasarayli oldugu belli.

Koskoca Aslan yurekli Augustusu birakip Yerine taraftarimiza ortak parmak kaldiran Taurasiyi sakin Koruma bana!!! kimin daha iyi Galatasarayli oldugu belli.

Augustus da ölüyordu zaten biz onunla olmayacagiz diye seneye; hemen ardindan Spartak Moskova ile imzaladi. Bu isler taraftarliga benzemez; profesyonellik farkli bir sey. Taraftari seviyor olabilir ama hic bir yabanci futbolcu/basketbolcu bizim kadar Galatasaray taraftari olamaz, olmasi da beklenemez.

Öncelikle hiç İngiltere ile Türkiye arasında 2 saat fark var. Yani saat orada şu an 21.48. Bu saatte değil İngiltere, Türkiye'deki restoranlar bile kapatmıyor. Devam ediyorum, eğer bahsedildiği gibi şu an yemekte ise başkan ve drogba bu iş bitmiştir. Çünkü hiç bir başkan veya yönetici anlaşmadığı bir takımın oyuncusunu yemeğe çıkartamaz konu transfer iken. Olay chelsea'den çıkmış ve Drogba'yı ikna etmeye kaldıysa, UEFA KUPASI, SÜPER KUPA ve nice nice YILDIZLARA sahip, artık ekonomik olarak daha rahat ve ŞAMPİYONLUĞA oynayacak bir takıma gelecek kendisi. İkna eder başkanımız. Bazı arkadaşlar para önemliyse Katar'a gider demiş. Sadece para asla yetmez. O adam rahat yaşayabileceği bir şehri, iyi kazanabileceği bir ülkeyi ve ateşli bir taraftara sahip büyük bir takımı her zaman o Arap takımlarına tercih eder. Bahsettiğiniz takım GALATASARAY arkadaşlar! Hiç bir şey imkansız değildir! Aksine inansaydık, zamanında tarih yazamazdık. Lütfen...

Transfer Nöbeti Konsundan attılar benı bu kadar olmaz ya moderatörler beni banlayacağınıza fenerlılerı banlayın

drogba gelsin cok isterim ma drogba ile beraber selçuk inan gelmesse olmaz ilk tercih ne edip yapmalı selçuk inanı almalıyız.

Augustus da ölüyordu zaten biz onunla olmayacagiz diye seneye; hemen ardindan Spartak Moskova ile imzaladi. Bu isler taraftarliga benzemez; profesyonellik farkli bir sey. Taraftari seviyor olabilir ama hic bir yabanci futbolcu/basketbolcu bizim kadar Galatasaray taraftari olamaz, olmasi da beklenemez.

Sen şimdi Galatasaray'a Augustus'tan daha fazla katkı yaptığını mı iddaa ediyorsun?

Augustusun bu kulübe kazandırdığının binde 1i kadar bile değildir katkın emin ol.

beyler en buyuk transferimiz F.Terimdi bence beni hicbir olasi transfer daha cok sevindiremez onun icin karabela gelmezse de baskan telafi eder.

Bende onu sormuşum zaten mesajımda...

Katkıyla alakalı hiçbir şey yazmamış bile arkadaş. Sadece açık ve net bir şekilde belirtmiş ki yabancı sporcular ne kadar kulübü sevseler de biz taraftarlar kadar takıma bağlı olmaları beklenemez demiş. Ki gayet doğru ve mantıklı bir tespit.

Katkıyla alakalı hiçbir şey yazmamış bile arkadaş. Sadece açık ve net bir şekilde belirtmiş ki yabancı sporcular ne kadar kulübü sevseler de biz taraftarlar kadar takıma bağlı olmaları beklenemez demiş. Ki gayet doğru ve mantıklı bir tespit.

Augustus da ölüyordu zaten biz onunla olmayacagiz diye seneye; hemen ardindan Spartak Moskova ile imzaladi.

Burda yazılanı ben farklı algıladım ve bunu sorguladım.

Çok net benim ne söylediğim.Yaptıkları,formayı sahiplenmesi,kalmak istediğini defalarca dile getirmesi vs...Ölmese de herhangi bir yabancı daha fazla sevip,sahiplenemezdi bu kulübü.Bu yazılan O'na haksızlık.Söylediğim bu.

Twitter

Didier Drogba ile görüşmemiz olumlu geçti. Teklifimizi ilettik. Düşünmek için zaman istedi. 1-2 güne sonuçlanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt